HomeHL-Sports«Συνεχίζουμε ενωμένοι» το σύνθημα στον ΟΦΗ: Οικογενειακό δείπνο της ομάδας στο «Αρχοντικό»

«Συνεχίζουμε ενωμένοι» το σύνθημα στον ΟΦΗ: Οικογενειακό δείπνο της ομάδας στο «Αρχοντικό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football league με δυο ισοπαλίες (με Κισσαμικό και Καλλονή), ωστόσο απο την διοίκηση της ομάδας, υπάρχει εμπιστοσύνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, για το κρητικό συγκρότημα.

Το κλίμα στον ΟΦΗ είναι «οικογενειακό» και αυτό φάνηκε στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση της ομάδας στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, την Πέμπτη το βράδυ στην ταβέρνα «Αρχοντικό» στη Ροδιά.

Σε ένα εξαιρετικό και «ζεστό» περιβάλλον, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, είχαν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να ξεφύγουν απο το καθαρά «αγωνιστικό» κομμάτι.

Το σύνθημα στον ΟΦΗ είναι ότι «είμαστε μια οικογένεια, συνεχίζουμε ενωμένοι» όπως έγραψε και στο λογαριασμό της στο Facebook η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τον χαρακτήρα που είχε το δείπνο της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, χαιρέτισε ένα προς ένα όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ είχε τη ευκαιρία να τα πεί απο κοντά με τον προποντή της ομάδας Νίκο Νιόπλια, με τον οποίο κάθισε δίπλα-δίπλα στο τραπέζι.

Στο δείπνο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, παρέστη σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ (Πολεμαρχάκης, Oρφανάκης, Κουμαντάκης, Βάβουλας, Μυλωνάκης), ο Γεν. διευθυντής Δημ. Αποστολάκης, ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων Κώστας Ζερβάκης, ο Νίκος Ανδριαδάκης απο τις δημόσες σχέσεις, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεποτάζ του ΟΦΗ.

Η βραδιά ήταν όμορφη με ασπρόμαυρο χρώμα, ενώ για μια ακόμη φορά, η φιλοξενία απο τον ιδιοκτήτη του «Αρχοντικού» και φίλο του ΟΦΗ Μανώλη Σταματάκη, ιδανική.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαρίστησε το «Αρχοντικό», τον Μαν. Σταματάκη και το προσωπικό, για της άριστη, για μια ακόμη φορά φιλοξενία στην ομάδα του ΟΦΗ, που έδειξε πραγματικά ότι είναι μια οικογένεια και έχει όλες τις προυποθέσεις για μια πετυχημένη χρονιά.arxontikodeipno10arxnontikodeipno15ofi-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση