Στην εποχή που η πληροφορία μας κατακλύζει από παντού, σημασία έχει να διακρίνεις τι είναι είδηση. Να φωτίζεις τα σημαντικά, να αναζητάς τις σωστές πηγές και να ανταποκρίνεσαι στην επιτακτική ανάγκη για ουσιαστική ενημέρωση.

Το Cretapost ανταποκρίνεται εδώ και δυο χρόνια στην ανάγκη αυτή για διαρκή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Πλέον, με νέα δυναμική εμφάνιση, με σύγχρονο design, συμβατό με όλες τις συσκευές (Υπολογιστή, tablet, κινητό) συνεχίζει να μονοπωλεί τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας αποτελώντας πρωτογενή πηγή ενημέρωσης και να κυριαρχεί στη συνείδηση των απαιτητικών της σε βάθος ενημέρωσης.

Σε μια εποχή έντονων μεταβολών το Cretapost παραμένει η σταθερή αξία στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Με συνοδοιπόρους του τους χιλιάδες αναγνώστες του καθημερινά,  επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό του, με συνεργεία σε όλη την Κρήτη και ρεπορτάζ από όλη την Ελλάδα, με καθημερινή έρευνα, αναζητά την πραγματική ιστορία πίσω από την είδηση.

https://vimeo.com/189127816

Στο Cretapost η ενημέρωση είναι άμεση, είναι επώνυμη, είναι έγκριτη, είναι αντικειμενική, είναι ουσιαστική, είναι…είδηση!

Η Ομάδα του Cretapost.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση