HomeHL-SportsΑντίθετη η Σούπερ Λιγκ στην αναστολή του πρωταθλήματος!

Αντίθετη η Σούπερ Λιγκ στην αναστολή του πρωταθλήματος!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Σούπερ Λιγκ με ανακοίνωσή της στέκεται στο πλευρό του Γιώργου Μπίκα και του Γιάννη Τσαχειλίδη, καταδικάζει τις επιθέσεις που δέχθηκαν, αλλά ξεκαθαρίζει πως είναι αντίθετη με την αναστολή των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Η Super League εκφράζει τη στήριξή της στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ και την ΚΕΔ/ΕΠΟ και ελπίζει αυτή να παραμείνει στη θέση της για να ολοκληρώσει το έργο της.

Συμπαρίσταται στο Γιώργο Μπίκα και το Γιάννη Τσαχειλίδη και, όπως είναι αυτονόητο, καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, με την ευχή το έργο των διωκτικών και δικαστικών Αρχών να αποτρέψει οριστικά και αμετάκλητα την επανάληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.

Η Super League θεωρεί επίσης αυτονόητη την παροχή της μέγιστης δυνατής προστασίας από το Κράτος σε αυτούς τους ανθρώπους και το έργο τους.

Παρά τα ως άνω, επειδή η Super League δηλώνει ότι ούτε ο συνεταιρισμός ούτε οι ΠΑΕ-Μέλη του ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτές ούτε οι φίλαθλοι φέρουν ευθύνη για τις ως άνω καταδικαστέες πράξεις, η αναστολή τουΠρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα και ως εκ τούτου δηλώνει αντίθετη σε αυτή».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση