HomeΚΟΣΜΟΣΕφτασε στο Λευκό Οίκο ο Τραμπ-Συνάντηση με Ομπάμα

Εφτασε στο Λευκό Οίκο ο Τραμπ-Συνάντηση με Ομπάμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα συναντάται αυτή την ώρα ο νεοεκλεγείς πρόεδρος και διάδοχός του, Ντόναλντ Τραμπ.

Παρακολουθήστε live τη συνάντηση Ομπάμα – Τραμπ

https://www.youtube.com/watch?v=H7d-eYawlRI

Ο μεγάλος νικητής των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ έφθασε στην πρωτεύουσα της χώρας και έγινε δεκτός στις 18:00 ώρα Ελλάδας από τον Μπαράκ Ομπάμα στο Λευκό, στο πλαίσιο της μετάβασης της εξουσίας που θα λάβει χώρα τους επόμενους δυόμισι μήνες. Ο Τραμπ θα ορκιστεί νέος πρόεδρος των ΗΠΑ στις 20 Ιανουαρίου.

Ο Τραμπ έφτασε στο Λευκό Οίκο με μυστικότητα και οι ρεπόρτερς ενημερώθηκαν ότι βρίσκεται ήδη στο οβαλ γραφείο, λίγο μετά τις 18:00.

Οι δημοσιογράφοι αναμένουν το πέρας της συνάντησης Τραμπ-Ομπάμα και τους δύο άνδρες να κάνουν δηλώσεις έξω από το οβάλ γραφείο του προέδρου των ΗΠΑ.

Θριαμβευτική υποδοχή με αψίδα θριάμβου

Δύο πυροσβεστικά οχήματα έριξαν νερό και δημιούργησαν μία αψίδα θριάμβου για να υποδεχθούν στην Ουάσινγκτον το ιδιωτικό αεροσκάφος του Ντόναλντ Τραμπ.

«Το αμερικάνικο ταξίδι θα συνεχίσει και ελπίζω ο επόμενος πρόεδρος να είναι πετυχημένος, και από την πλευρά μου θα βοηθήσω σε αυτό», τόνισε χθες ο Ομπάμα, επισημαίνοντας ότι «η πολιτική δεν έχει ευθείες γραμμές, κάποιες φορές προχωράμε, αλλά όταν χάνουμε μαθαίνουμε από τα λάθη μας».

tramp lefkos oikos2

tramp lefkos oikos 3

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση