HomeΚΡΗΤΗ«WORK WITH US»: Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα των Maris Hotels στην Κρήτη!

«WORK WITH US»: Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα των Maris Hotels στην Κρήτη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα Maris Hotels του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά ανοίγουν τις πόρτες των Creta Maris (Κρήτη), Candia Maris (Κρήτη) και Santo Maris (Σαντορίνη), προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους στις Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα στο χώρο του ξενοδοχείου Candia Maris στην Ανδρέα Παπανδρέου 72 στο Γάζι, την Πέμπτη, 17/10 και την Παρασκευή, 18/10, 10.00-17.00.

Με κεντρικό μήνυμα «Work with Us», τα Maris Hotels διοργανώνουν τις Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα για τη σεζόν 2017, μια συνάντηση εργαζομένων και εργοδοτών που φιλοδοξεί να προσφέρει ευκαιρίες λαμπρής σταδιοδρομίας σε δεκάδες ενδιαφερόμενους στα τρία ξενοδοχεία του ομίλου Μεταξά.

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους υπεύθυνους του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου, να ξεχωρίσουν και να γίνουν μέρος της ομάδας του Creta Maris Beach Resort, του Tui Magic Life Candia Maris στην Κρήτη, ή του Santo Maris Oia Luxury Suites & SPA στη Σαντορίνη.

Ταυτόχρονα, οι υποψήφιοι που αδυνατούν να προσέλθουν στη συνάντηση, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.maris.gr και να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο [email protected] με θέμα «CV CRETA MARIS” ή «CV CANDIA MARIS”, ή «CV SANTO MARIS”, ανάλογα με το ξενοδοχείο για το οποίο ενδιαφέρονται.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα, και με στόχο την ανάπτυξη και προσφορά στην κοινωνία, τα Maris Hotels υπόσχονται ευχάριστο περιβάλλον και προοπτικές εξέλιξης σε όλους τους υποψήφιους που θα συμπληρώσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τη δυνατή ομάδα των Maris Hotels.

Διευθύνων Σύμβουλος «Maris Hotels», Ανδρέας Μεταξάς

Γενικός Διευθυντής «Creta Maris Beach Resort», Νίκος Βλασιάδης

Γενικός Διευθυντής «Tui Magic Life Candia Maris», Σεραφείμ Καρουζάκης

Γενικός Διευθυντής «Santo Maris Oia Luxury Suites & SPA», Μάνος Μπορμπουδάκης

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού «Maris Hotels», Σοφία Τσιούτρα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2897027026

Σχετικά με τον Όμιλο επιχειρήσεων Μεταξά και τα Maris Hotels:

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων, της οικογένειας του αείμνηστου Νικολάου Μεταξά, δραστηριοποιείται στην Κρήτη από το 1975, έτος κατά το οποίο το πρώτο ξενοδοχείο, Creta Maris, ξεκίνησε την λειτουργία του. Ο Όμιλος επενδύει στο χώρο της φιλοξενίας και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα. Επιπλέον, συμμετέχει ενεργά στον τομέα των ακινήτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση