HomeΚΟΣΜΟΣΜετανάστευση, σύστημα υγείας και απασχόληση οι προτεραιότητες Τραμπ

Μετανάστευση, σύστημα υγείας και απασχόληση οι προτεραιότητες Τραμπ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντησή με τον ηγέτη της Ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στο Κογκρέσο, Μιτς Μακόνελ, είπε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο μεγιστάνας έθεσε ως προτεραιότητες τα ζητήματα μετανάστευσης, το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης και πρόνοιας και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

Νωρίτερα διαβεβαίωσε για «γρήγορη» προώθηση της ατζέντας του σε θέματα όπως η περίθαλψη και η μετανάστευση, μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν. Ο κ. Τραμπ αναφέρθηκε εκ νέου στη μείωση των φόρων, ενώ υποσχέθηκε ότι «θα κάνουμε κάποια πολύ εντυπωσιακά πράγματα για τον αμερικανικό λαό».

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, ορισμένες από τις πιο αμφιλεγόμενες προεκλογικές υποσχέσεις τουΤραμπ, όπως η δέσμευσή του να απαγορεύσει την είσοδο στους μουσουλμάνους και η προειδοποίησή του ότι θα ακυρώσει τη συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή, εξαφανίστηκαν από τον ιστότοπο τις προεκλογικής εκστρατείας του.

Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως πρόεδρος των ΗΠΑ στην εκπομπή 60 Minutes του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής τοπική ώρα (πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ώρα Ελλάδας).

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση