HomeHL-CultureΜάχη για τη ζωή της δίνει η θρυλική ντίβα Μπέμπα Μπλανς

Μάχη για τη ζωή της δίνει η θρυλική ντίβα Μπέμπα Μπλανς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάχη για τη ζωή της δίνει η θρυλική τραγουδίστιρια-ντίβα Μπέμπα Μπλανς, η οποία νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο.

Η Μπέμπα Μπλανς -κατά κόσμον Αγγελική Κωνσταντοπούλου- υποφέρει από βαριά αναιμία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, και γι’ αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μην υπάρχει κάτι που να μας γυρίσει πίσω στα παλιά, όταν χρειάστηκε να κάνει θεραπεία για να ξεπεράσει τον καρκίνο, από τον οποίο είχε προσβληθεί το 2009», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της. Και συμπλήρωσε: «Τα τελευταία χρόνια όλα έδειχναν ότι το πρόβλημα είχε ξεπεραστεί».

Η αλήθεια είναι πως η Μπέμπα Μπλανς πέρασε στο παρελθόν τον δικό της γολγοθά, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Τότε, μάλιστα, είχε μιλήσει ανοιχτά για την ασθένειά της. «Ναι, δεν το κρύβω. Πάσχω από καρκίνο στο παχύ έντερο. Αλλά δεν το βάζω κάτω, είμαι παλικάρι», είχε πει στο παρελθόν στην εφημερίδα.

Η Μπέμπα Μπλανς γεννήθηκε στην Αθήνα. Πρωτοεμφανίστηκε στο τραγούδι το 1964, ερμηνεύοντας το τραγούδι του Ζαμπέτα «Καλώς όρισες βρε Γιώργη». Δυο χρόνια αργότερα (το 1966), ερμήνευσε τα τραγούδια «Μιας πεντάρας νιάτα» και «Το καράβι» του ίδιου δημιουργού και αυτά τα τραγούδια την καθιέρωσαν ως τραγουδίστρια.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση