HomeΚΡΗΤΗΤο Ηράκλειο σε διεθνή έκθεση τουρισμού στην Ελβετία

Το Ηράκλειο σε διεθνή έκθεση τουρισμού στην Ελβετία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας, που πραγματοποιείται στην πόλη του Λουγκάνο, από την Κυριακή 30 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα συμμετέχει για πρώτη φορά ο Δήμος Ηρακλείου.

1 1

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας συμμετέχουν περισσότεροι από 400 εκθέτες από ολόκληρο τον κόσμο ενώ ο μέσος όρος επισκεπτών ξεπερνά τις 20.000 ημερησίως από ολόκληρη την Ελβετία αλλά και από την γειτονική Βόρεια Ιταλία.

Η συγκεκριμένη έκθεση απευθύνεται –κυρίως- σε οικογένειες αλλά και σε ομάδες επισκεπτών που θέλουν να συνδυάσουν τη χαλάρωση με πολιτισμό, τις νέες εμπειρίες με την παράδοση.

3 1

Έτσι, στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας της Δημοτικής Αρχής και με στόχο το Ηράκλειο να γίνει μία πόλη – προορισμός, η συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Gian Andrea Garancini, δεν περιορίζεται σε ένα κλασικό περίπτερο αλλά εμπλουτίζεται με την προβολή video της πόλης Candia του 1640, αλλά και μία πολιτιστική ξενάγηση στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια του εκθεσιακού τριημέρου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού είχε σειρά επαφών με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους της Ελβετικής πόλης, τους οποίους και κάλεσε να επισκεφθούν το Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση