HomeΚΟΣΜΟΣΜετά την ήττα της Χίλαρι «σπρώχνουν» την Μισέλ ως υποψήφια για την προεδρία το 2020

Μετά την ήττα της Χίλαρι «σπρώχνουν» την Μισέλ ως υποψήφια για την προεδρία το 2020

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ούτε εικοσιτέσσερις ώρες δεν έχουν περάσει από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως νέο πρόεδρο της Αμερικής και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το ποιος θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα για τις επόμενες αμερικανικές εκλογές το 2020.

Όσοι ονειρεύονταν στο τιμόνι της Αμερικής μια γυναίκα απογοητεύτηκαν από την ήττα της Χίλαρι ωστόσο, δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που παροτρύνουν την Μισέλ Ομπάμα να θέσει υποψηφιότητα για την αμερικανική προεδρία στις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ, σύμφωνα με τους Independent.

Το τι σχεδιάζει όμως η ίδια η Μισέλ Ομπάμα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια παραμένει ασαφές. Έχει αγωνιστεί για τους βετεράνους και για την πρόσβαση των κοριτσιών στην εκπαίδευση και έχει υποσχεθεί πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται γι αυτά και μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ως Πρώτη Κυρία άφησε το στίγμα της αναφερόμενη στις ομιλίες της για την αντιμετώπιση δύσκολων θεμάτων και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Αμερική σε μια εποχή που οι φυλετικές διακρίσεις έχουν αυξηθεί όπως επίσης και η αστυνομική βία.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση