HomeΕΛΛΑΔΑΛεβέντης συγχαίρει Τραμπ -Βοηθήστε τα δίκαια αιτήματα της Ελλάδας -Φέρτε επενδύσεις

Λεβέντης συγχαίρει Τραμπ -Βοηθήστε τα δίκαια αιτήματα της Ελλάδας -Φέρτε επενδύσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ελπίδα να συμπαραταχθεί με τα «δίκαια αιτήματα» της Ελλάδας αλλά και να διαψεύσει όσους παρουσίασαν την απρόβλεπτη εικόνα του ζητά ο Βασίλης Λεβέντης από τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Συγχαίροντας τον Ντόναλντ Τράμπ για την εκλογή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε: «Ευχόμαστε ολόψυχα με την υπεύθυνη στάση σας να διαψεύσετε όσους παρουσίασαν στρεβλή και απρόβλεπτη την εικόνα σας καθ΄ όλη την προεκλογική περίοδο. Η Αμερική είναι μια μεγάλη χώρα που πρέπει να ακολουθήσει και να εγγυηθεί την εφαρμογή των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και την προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και στήριξης των αδυνάτων σε όλο τον κόσμο».

Ταυτόχρονα διαμήνυσε ότι η συνεργασία Ελλάδας -ΗΠΑ είναι ισχυρή. «Αναμένουμε από τον πρόεδρο Τράμπ να συνταχθεί με τα δίκαια αιτήματα της χώρας μας στα εθνικά θέματα εξωτερικής πολιτικής γιατί στηρίζονται στο Διεθνές Δίκαιο και στις σχέσεις καλής γειτονίας». Κάλεσε τέλος την νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ, «να στηρίξει την Ελλάδα στην προσέλκυση επενδύσεων. Η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι γνωστή: η Ελλάδα δεν ζητά χρήματα αλλά ευκαιρίες για ανάπτυξη».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση