HomeΚΡΗΤΗΔεν έχουν τελειωμό οι συλλήψεις για όπλα στην Κρήτη – Τέσσερις μέσα σε ένα 24ωρο

Δεν έχουν τελειωμό οι συλλήψεις για όπλα στην Κρήτη – Τέσσερις μέσα σε ένα 24ωρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιάζουν να μην έχουν … τελειωμό οι συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή στην Κρήτη τις τελευταίες ώρες, καθώς μέσα σε ένα περίπου 24ωρο καταγράφηκαν τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, με την υπόθεση του 37χρονου από το Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας να …ξεχωρίζει.

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος συνελήφθη καθώς είχε μετατρέψει το σπίτι του στην κυριολεξία σε οπλοστάσιο, με όπλα, χιλιάδες σφαίρες, χειροβομβίδες και εκρηκτικά.

Ο 37χρονος άνδρας αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Πέμπτη, δεδομένου ότι ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Το .. άλλο οπλοστάσιο

Με ένα άλλο οπλοστάσιο στην κατοχή του αυτή τη φορά μικρότερο, συνελήφθη στη Σητεία ένας 51χρονος. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του: ένα περίστροφο, ένα πιστόλι, 6 γεμιστήρες, αεροβόλο περίστροφο με 7 μολύβδινα σφαιρίδια, τόξο (βαλίστρα) και 16 βέλη, μία καραμπίνα, 1030 φυσίγγια διαφόρων τύπων διαμετρημάτων, 6 πλήρη αβολίδοτα φυσίγγια, 715 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων και 1 μαχαίρι 24 cm.

Στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο

Εν τω μεταξύ, και πάλι στην περιοχή του Καστελίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας έναν 36χρονο άνδρα, καθώς μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του αλλά και σε μια αγροικία που διατηρεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Εξάλλου, το βράδυ της Δευτέρας, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου συνελήφθη από τους αστυνομικούς του ΤΑΕ Μυλοποτάμου,  ένας 51χρονος, ο οποίος κυκλοφορούσε έχοντας στο αυτοκίνητό του ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, φυσιγγιοθήκη και ένα μαχαίρι.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση