HomeΕΛΛΑΔΑΣήμερα η απολογία Αγγλούπα για το κύκλωμα των Ρομά

Σήμερα η απολογία Αγγλούπα για το κύκλωμα των Ρομά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται και σήμερα οι απολογίες των συλληφθέντων της σπείρας των Ρομά που έκλεβαν σπίτια και βίλες επωνύμων.

Λίγο μετά τις εννέα την πόρτα του ανακριτή πέρασαν άλλα τέσσερα άτομα, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθεί και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας.

Η αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος 87 ατόμων, εκ των οποίων τα 50 έχουν συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου και μεταφέρθηκαν με χειροπέδες την περασμένη Πέμπτη στον εισαγγελέα για την άσκηση των ποινικών διώξεων και ακολούθως στον ανακριτή όπου κάποιοι έλαβαν προθεσμία.

Όπως προέκυψε από το διαβιβαστικό της Ασφάλειας προς τη Δικαιοσύνη, υπήρχε τηλεφωνική παρακολούθηση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, υπήρχε συνεργασία και με αστυνομικούς, οι οποίοι παραπέμπονται στον ανακριτή. Μάλιστα, κατά την παρακολούθηση των κατηγορουμένων, έχουν καταγραφεί διάλογοι – φωτιά που είχαν με τους συγκεκριμένους αστυνομικούς, οι οποίοι φέρονται να έδιναν πληροφορίες για τις αστυνομικές επιχειρήσεις, βοηθώντας τους κακοποιούς να αποφεύγουν τις «κακοτοπιές».

Protothema.gr

Κονγκό: Έκρηξη με ένα νεκρό παιδί και 32 τραυματίες του ΟΗΕ

Ένα παιδί πέθανε και 32 Ινδοί ειρηνοποιοί τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο ανατολικό Κονγκό σύμφωνα με αποστολή του ΟΗΕ στο Κονγκό.

Η έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην πόλη Γκόμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, την ώρα που οι ειρηνοποιοί έφευγαν από τη δυτική γειτονιά της Γκόμα Κεισέρο.

Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν άγνωστα, σύμφωνα με πληροφορίες της αποστολής του ΟΗΕ.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση