HomeΣΠΟΡΙσόπαλοι στο Καυτανζόγλειο Ηρακλής και Πλατανιάς

Ισόπαλοι στο Καυτανζόγλειο Ηρακλής και Πλατανιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πλατανιά, το οποίο ολοκλήρωσε την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 29’ με τον Αποστολόπουλο, ενώ στο 68’ ο Κυριακίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Πλατανιάς έδειξε από την αρχή να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και στο πέμπτο λεπτό απείλησε με τον Μενδρινό. Στο 23ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ αλλά το σουτ του Μοντέιρο κατέληξε άουτ, ενώ η ομάδα της Κρήτης ήταν τελικά αυτή που προηγήθηκε.
Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου ο Γιακουμάκης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο επερχόμενος Αποστολόπουλος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περνίς.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί και πίεσε αρκετά τον Πλατανιά. Στο 53’ ο Ζιαμπάρης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει, όμως στο 68ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-1 με κεφαλιά του Κυριακίδη, μετά από σέντρα του Σαραμαντά.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Ηρακλής – Πλατανιάς 1-1 (Novasports 1)

Γκολ: 68′ Κυριακίδης – 29′ Αποστολόπουλος

Κίτρινες κάρτες:
Μπαρτολίνι, Κούρος, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης – Μπανανά, Γιακουμάκης, Σκαρντοβέλι, Μανούσος, Αποστολόπουλος, Στάθης

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης):
Περνίς, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Κούρος, Λεοζίνιο (90′ Κυνηγόπουλος), Μοντέιρο (56′ Λάμπρου), Λουκίνας, Πασάς (46′ Ρούσσος).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράχος):
Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Αποστολόπουλος (71′ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μενδρινός (83′ Ντίνας), Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος (90′ Κάργας), Γιακουμάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση