HomeΕΛΛΑΔΑΓεννηματά: Η ύφεση, οι φόροι, η ανεργία, αποτελούν εφιάλτη για τους πολίτες

Γεννηματά: Η ύφεση, οι φόροι, η ανεργία, αποτελούν εφιάλτη για τους πολίτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ανασχηματισμός, η αλλαγή ή η ανακύκλωση κάποιων προσώπων, δεν μπορεί να σώσει μια Κυβέρνηση που είναι πολιτικά χρεοκοπημένη και κοινωνικά απομονωμένη, επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Η Ελληνική Οικονομία, η πραγματική οικονομία και τα νοικοκυριά, βιώνουν σήμερα τις δραματικές συνέπειες της Κυβερνητικής ανικανότητας και των επιλογών της που πισωγύρισαν την Οικονομία και οδήγησαν στο 3ο Μνημόνιο, τόνισε η κυρία Γεννηματά και επιτέθηκε στην κυβέρνηση.

Αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας είναι ολοκληρωτικά δέσμιος του ακροδεξιού συνέταιρου του, του κ. Καμμένου και των εσωκομματικών του ισορροπιών, σημείωσε, αναφερόμενη στον ανασχηματισμό. «Ο ανασχηματισμός, η αλλαγή ή η ανακύκλωση κάποιων προσώπων, δεν μπορεί να σώσει μια Κυβέρνηση που είναι πολιτικά χρεοκοπημένη και κοινωνικά απομονωμένη» είπε χαρακτηριστικά.

«Κανείς πια δεν μπορεί να περιμένει τίποτε από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Αντίθετα η αδυναμία εξόδου από τα μνημόνια και την κρίση, η ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ επιδεινώνουν την κατάσταση» κατέληξε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση