HomeΣΠΟΡΓιώργος Βαζάκας: «Οι παίκτες μου έχουν… μέταλλο»

Γιώργος Βαζάκας: «Οι παίκτες μου έχουν… μέταλλο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι άσοι της Καλλονής απάλυναν σε ένα μικρό βαθμό τον πόνο του προπονητή τους

Ο Γιώργος Βαζάκας βίωσε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα εξαιτίας του χαμού της μητέρας του, όμως οι παίκτες της Καλλονής φρόντισαν να του απαλύνουν, έστω και σε έναν πολύ μικρό βαθμό, τον πόνο του.

Η ομάδα της Λέσβου κατάφερε να ισοφαρίσει τον ΟΦΗ στο 88ο λεπτό και, μάλιστα, στο καυτό «Θ. Βαρδινογιάννης», με συνέπεια ο προπονητής της να κάνει λόγο για… μέταλλο.

Παράλληλα, ο Βαζάκας χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ αναφορικά με τον αντίπαλο, υποστήριξε ότι «έχει κουλτούρα».

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Καλλονής: «Ήταν μία δύσκολη βδομάδα για μένα με τον χαμό της μητέρας μου. Η μισή προηγούμενη βδομάδα αναλώθηκε στο πρόβλημά μου.

Δεν χρειάζεται να πω για τον ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει στόχο την άνοδο και του την εύχομαι αφού έχει κουλτούρα και δυναμική και λειτουργεί καλά.

Εμείς δημιουργούμαστε τώρα και θέλουμε να είμαστε βιώσιμοι. Η ομάδα μας είναι μία οικογένεια και δουλεύει πολύ.

Το ματς ήταν ντέρμπι. Πολύ καλό ματς. Το αποτέλεσμα είναι θετικό σε μία δύσκολη έδρα. Οι παίκτες μου αντέδρασαν και δείχνουν ότι έχουν… μέταλλο. Είμαι ευχαριστημένος. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε να το είχαμε… κλέψει στο τέλος.

Ο κόσμος δεν πίεσε τον ΟΦΗ και δείχνει ότι έχει κουλτούρα. Έτσι όμως είναι ο πρωταθλητισμός. Έχει ομάδα έτοιμη για πρωτάθλημα.

Η Φούτμπολ Λιγκ είναι δύσκολη κατηγορία και με το… στόμα δεν γίνεται τίποτα. Θα δείτε και άλλες εκπλήξεις στην συνέχεια».