HomeΣΠΟΡΝίκος Νιόπλιας: «Ειχαμε το σκορ και έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι»

Νίκος Νιόπλιας: «Ειχαμε το σκορ και έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Είχαμε το σκορ και έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, μετά το 2-2 με την Καλλονή στο Γεντί Κουλέ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε λόγο για νευρικότητα των παικτών του, η οποία δεν συμβαδίζει με την εμπειρία που έχουν και τόνισε ότι πρέπει να προσαρμοστούν στην Β’ Εθνική.

Αναλυτικά οι αναφορές του προπονητή του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου:

«Ηταν ένα παιχνίδι που η ποιότητα του δεν προσφερόταν για ένα τέτοιο σκορ. Εκεί που είχαμε το σκορ όπως και με τον Κισσαμικό, δείξαμε νευρικότητα και το πληρώσαμε για δεύτερη φορά.

Η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη, έχει σκληρές και δυνατές ομάδες, οι οποίες περιμένουν το παραμικρό λάθος σου ή ένα στημένο για να πάρουν αποτέλεσμα. Το λάθος είναι δικό μας όμως.

Είχαμε το σκορ και έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Δείξαμε μεγάλη νευρικότητα.

Για τη εμπειρία των παικτώ που έχουμε δεν πρέπει να είμαστε τόσο νευρικοί. Παίζουμε με μεγάλη ένταση. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Κάναμε πολλά φάουλ που δεν έπρεπε στο παιχνίδι.

Οταν κάνεις τέτοια φάουλ μπορεί να το πληρώσεις. Είχαμε καλύτερες προυποθέσεις για γκολ απο τον αντίπαλο, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στην κατηγορία.

Πρέπει να αντέχουμε στην πίεση. Στο 89′ ισοφαριστήκαμε με τον Πρέπει να προσαρμοστούμε στην κατηγορία. Αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε μεγάλες δυσκολίες».

Για την απουσία του Βουό ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί καθώς δεν έχει κάνει προπόνηση (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), ενώ εξέφρασε την αμφιβολία για το κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί και στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ελευσίνα στο Γεντί Κουλέ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση