HomeΣΠΟΡΟ Πανιώνιος «βύθισε» και άλλο τον ΠΑΟΚ με Ανσαριφάρντ

Ο Πανιώνιος «βύθισε» και άλλο τον ΠΑΟΚ με Ανσαριφάρντ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα γκολ του Ανσαριφάρντ στο 14′ μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια ο Πανιώνιος πήρε μία σπουδαία νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Δύο δοκάρια με Περέιρα και Κουλούρη ο «Δικέφαλος», που για ένα ακόμα ματς έδειξε πως έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Ο Πανιώνιος αγνοούσε τη χαρά της νίκης στα τρία προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος όμως απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ψυχωμένος και ουσιαστικός και χάρη σε ένα γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ από το 14ο λεπτό κατάφερε να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο» που τον ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά του ο «Δικέφαλος» άργησε να… μπει στο παιχνίδι επηρεασμένος (και) από τις αρκετές αλλαγές που έκανε στην 11άδα ο Βλάνταν Ίβιτς (σε σύγκριση με τον αγώνα που έδωσε μεσοβδόμαδα στο Europa League) και όταν το έκανε, ήταν αναγκασμένος να κυνηγάει στο σκορ, για να τον βρει το φινάλε να γνωρίζει τη δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα του έχοντας σπαταλήσει αρκετές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι είχαν καθολική υπεροχή στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα και ευτύχησαν σε αυτό το διάστημα να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ. Αυτό ήρθε στο 14′ με τους Μασούντ και Μπεντ να «κρύβουν» τη μπάλα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και όταν αυτή… εμφανίστηκε στα πόδια του Ανσαριφάρντ η κατάληξη τής ήταν στα δίχτυα για το 1-0 και το πρώτο «κυανέρυθρο» γκολ μετά από 396 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Ιρανός φορ του Πανιωνίου θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ λίγα λεπτά αργότερα με φοβερή κεφαλιά (άουτ), με τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του να «ξυπνάει» μετά το 25′ και να έχει καλύτερες στιγμές μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου την κεφαλιά του Περέιρα στο δοκάρι (25′) και το σουτ του Μυστακίδη που έφυγε κόρνερ (29′).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής (86′ Καθάριος), Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (68′ Αντωνιάδης), Ανσαριφάρντ (81′ Ενγκόγκ), Μασούντ, Μπεν

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μαλεζάς (69′ Λέοβατς), Τζαβέλλας, Κρέσπο, Μάτος, Κάνιας, Χαρίσης (46′ Ροντρίγκες), Σάκχοφ, Μυστακίδης, Περέιρα, Κουλούρης (81′ Αθανασιάδης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση