HomeΕΛΛΑΔΑ«Όχι στη δικτατορία του Ερντογάν», φώναξαν εκατοντάδες διαδηλωτές στην Αθήνα

«Όχι στη δικτατορία του Ερντογάν», φώναξαν εκατοντάδες διαδηλωτές στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη διαδήλωση υπέρ των Κούρδων και εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από Κούρδους που ζουν στην Ελλάδα, αλλά και μέλη πολιτικών κινημάτων, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, καταλήγοντας στην Πλατεία Συντάγματος.

Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για το διωγμό της τουρκικής κυβέρνησης εναντίον μελών του κουρδικού κόμματος (HDP), αλλά και των δημοσιογράφων, ζητώντας να ελευθερωθούν τα ηγετικά στελέχη που συνελήφθησαν πρόσφατα.

erdogan1

Το «παρών» έδωσαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, καθώς και πλήθος κόσμου. Κεντρικό σύνθημα της κινητοποίησης ήταν «Όχι στη δικτατορία του Ερντογάν», ενώ ακούστηκαν και συνθήματα για την απελευθέρωση των συλληφθέντων.

ÓõëëáëçôÞñéï óôï Óýíôáãìá êáé ðïñåßá óôçí Ðñåóâåßá ôçò Ôïõñêßáò õðÝñ ôïõ öéëïêïõñäéêïý HDP êáé êáôÜ ôùí äéþîåùí ôçò êõâÝñíçóçò ÅñíôïãÜí, ôï ÓÜââáôï 5 Íïåìâñßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)
ÓõëëáëçôÞñéï óôï Óýíôáãìá êáé ðïñåßá óôçí Ðñåóâåßá ôçò Ôïõñêßáò õðÝñ ôïõ öéëïêïõñäéêïý HDP êáé êáôÜ ôùí äéþîåùí ôçò êõâÝñíçóçò ÅñíôïãÜí, ôï ÓÜââáôï 5 Íïåìâñßïõ 2016.
(EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση