HomeΣΠΟΡΤι αναμένεται να δούμε στην 10η αγωνιστική της Superleague

Τι αναμένεται να δούμε στην 10η αγωνιστική της Superleague

Διαφήμιση
Διαφήμιση

fasoylakisTου Ευθύμη Φασουλάκη

 

Το τριήμερο 5-7/11 θα διεξαχθεί η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague . Σε αυτήν την αγωνιστική δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό , που έρχονται και από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις μεσοβδόμαδα .

Ας δούμε αναλυτικά τόσο αυτήν την αναμέτρηση αλλά και τις υπόλοιπες που συμπληρώνουν το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

 

ΠΑΣ Γιάννινα- Αστέρας Τρίπολης :  Ο εκπληκτικός ΠΑΣ Γιάννινα , που τις τελευταίες αγωνιστικές , κάνει πορεία πρωταθλητισμού , αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης , που τώρα αρχίζει να πατάει στα πόδια του. Ο ΠΑΣ , που έχει και αγώνα λιγότερο , θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη για να παραμείνει όσο πιο κοντά στην κορυφή , εκμεταλλευόμενος και το αποτέλεσμα του ντέρμπι . Ο Αστέρας έχει την ποιότητα να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα , αλλά ο ΠΑΣ έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα λόγω φόρμας και έδρας.

Πρόβλεψη : 1

 

Λεβαδειακός – Ξάνθη : Δύο ομάδες με παρόμοιους στόχους συγκρούονται το απόγευμα του Σαββάτου στην Λιβαδειά. Ο Λεβαδειακός , που μόνο με την δύναμη της έδρας του έχει πάρει βαθμούς φέτος αντιμετωπίζει την Ξάνθη που έχει πετύχει κάποια πολύ σπουδαία αποτελέσματα μακριά από τα Πηγάδια.
Αμφίρροπο παιχνίδι  , χωρίς να  μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη για την έκβασή του.

Πρόβλεψη : Χ2

 

ΑΕΚ- Ατρόμητος :  Η ΑΕΚ , μετά και την δεύτερη αποτυχία σε ντέρμπι , θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ . Οι Περιστεριώτες με σταθερά ανοδική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές , θα διεκδικήσουν αποτέλεσμα και σίγουρα δεν θα πέσουν αμαχητί. Η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε την νίκη , προκειμένου να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις και αν και αντιμετωπίζει έναν αξιόλογο αντίπαλο , είναι το φαβορί για επικράτηση.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Παναιτωλικός- ΑΕΛ : Οι Αγρινιώτες , μετά την ήττα από τον ΠΑΣ  την προηγούμενη αγωνιστική , έχουν δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο γήπεδό τους , αυτή την φορά με την ΑΕΛ . Μια ΑΕΛ που προέρχεται από τους κλυδωνισμούς από την απόλυση του Αναστασιάδη , που είναι άγνωστο πως θα τους επηρεάσουν ενόψει του αυριανού αγώνα. Σε κάθε περίπτωση , ο Παναιτωλικός , λόγω ποιότητας και έδρας είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη.

Πρόβλεψη : 1

 

Κέρκυρα-Βέροια :  Δύο ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία τους , τίθενται αντιμέτωπες το μεσημέρι της Κυριακής . Η Κέρκυρα , που σε κάποια ματς, όπως π.χ αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης , έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία και η Βέροια που ήδη έχει καταφέρει να κόψει βαθμούς σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ . Η ισοπαλία είναι το επικρατέστερο αποτέλεσμα , αλλά δεν συμφέρει καμία από τις δύο ομάδες , που έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης.

Πρόβλεψη: Χ1

 

­Πανιώνιος – ΠΑΟΚ :  Σπουδαίο παιχνίδι και στην Νέα Σμύρνη , ανάμεσα στον πολύ ποιοτικό Πανιώνιο και στον πληγωμένο από την ευρωπαϊκή ήττα της Πέμπτης , ΠΑΟΚ . Οι Νεοσμυρνιώτες με την δύναμη της έδρας τους και του πολύ καλού τους ρόστερ , έχουν πιθανότητες κόντρα στον ΠΑΟΚ , που θα παρουσιάσει και στοιχεία κόπωσης , από την προσπάθεια της Πέμπτης. Βέβαια , μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ , πάντα παίζει για την νίκη και αυτή θα διεκδικήσει στον βαθμό που μπορεί.

Πρόβλεψη : 12

 

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός :  Το απόλυτο ντέρμπι. Η μητέρα των μαχών. Την Κυριακή το βράδυ στο Γήπεδο Καραϊσκάκη , ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να απομακρυνθεί 7 βαθμούς από την δεύτερη θέση , επικρατώντας του πληγωμένου ψυχολογικά και αγωνιστικά Παναθηναϊκού . Όμως σε ένα τέτοιο ντέρμπι , τίποτα δεν είναι δεδομένο . Οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα , ενώ για τους Πράσινους , ενώ επιστρέφουν οι Ζέκα , Λεντέσμα , Γουακάσο , Βιγιαφάνες και Χουλτ , θα παραταχθούν λογικά χωρίς τον Σάμπα και τον Μπεργκ , μια μεγάλη απώλεια για έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Ο Ολυμπιακός , θα θέλει να πατήσει πάνω στα προβλήματα του αντιπάλου του και να πάρει την νίκη που θα τον κάνει φαβορί για το πρωτάθλημα από τώρα ενώ ο Παναθηναϊκός να δείξει ότι είναι ακόμα εδώ στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος  και να ευχαριστήσει τους οπαδούς του μετά το πολύ κακό αποτέλεσμα της Πέμπτης.

Πρόβλεψη : 1Χ2

 

Ηρακλής- Πλατανιάς :  Το πρόγραμμα της αγωνιστικής , κλείνει την Δευτέρα με την αναμέτρηση στο Καυταντζόγλειο ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πλατανιά .Ο Ηρακλής παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει , στέκεται αξιοπρεπώς σε όλους τους αγώνες και θέλει μια νίκη για να μην μείνει πολύ πίσω από τις θέσεις που εξασφαλίζουν παραμονή.  Ο Πλατανιάς από την άλλη βλέπει αυτό το παιχνίδι σαν ευκαιρία να σταματήσει το αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και να ξαναρχίσει την πορεία προς τα πάνω.

Πρόβλεψη : 12

 

Έτσι συνοψίζεται το πρόγραμμα της 10ης  αγωνιστικής , που περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις πέραν από το ντέρμπι , οι οποίες υπόσχονται πολλά γκολ και θέαμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση