HomeLife & StyleΗ απάντηση του Πιτ στην Τζολί: Ζητά κοινή επιμέλεια των παιδιών τους

Η απάντηση του Πιτ στην Τζολί: Ζητά κοινή επιμέλεια των παιδιών τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μπραντ Πιτ ζήτησε από δικαστήριο να του δώσει κοινή επιμέλεια των έξι παιδιών, στην υπόθεση του διαζυγίου του με την Αντζελίνα Τζολί.

Το αίτημα του ηθοποιού περιλαμβάνεται στην απάντησή του στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η σύζυγός του τον Σεπτέμβριο. Η Τζολί είχε ζητήσει να έχει εκείνη την επιμέλεια των παιδιών του ζευγαριού, από 8 έτως 15 ετών.

Μέχρι τώρα, το ζήτημα αυτό αποτελεί μεγάλο «αγκάθι» στο διαζύγιο, με τις αρχές να κάνουν έρευνα για τον Πιτ, για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε όλη η οικογένεια, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Το ζευγάρι έχει κάνει συμφωνία προσωρινής επιμέλειας, κάτι που επιτρέπει στον Πιτ να επισκέπτεται τα παιδιά του, ενώ συνεχίζεται η έρευνα. Το αποτέλεσμά της θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τι θα αποφασίσει το δικαστήριο στο ζήτημα αυτό, αν και- όπως σημειώνει το Associated Press, τα δικαστήρια στην Καλιφόρνια σε γενικές γραμμές κρίνουν υπέρ της κοινής κηδεμονίας.

Η αίτηση του Πιτ δεν περιλαμβάνει νέες λεπτομέρειες για τον χωρισμό του ζευγαριού. Εκείνος επικαλείται ασυμβίβαστες διαφορές και δεν κάνει αναφορά σε προγαμιαίο συμβόλαιο για το πώς θα χωρίσουν τα περιουσιακά του στοιχεία. Επίσης, αναφέρει την 15η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία χωρισμού, μία ημέρα μετά από την αντιδικία που φέρεται να είχε ο Πιτ με τον 15χρονο γιο του Μάντοξ, στην προαναφερόμενη πτήση.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση