HomeΕΛΛΑΔΑΑρτα: Ανήλικος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Αρτα: Ανήλικος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει τρέχοντας από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον καταδίωκαν, ένας ανήλικος «κυνηγός» καυσίμων στην Άρτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να καταλήξει στο νοσοκομείο!

Οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιηθεί από τον ιδιοκτήτη ενός μοτοποδηλάτου ότι έτρεψε σε φυγή δυο νεαρούς οι οποίοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν βενζίνη από το ρεζερβουάρ του δικύκλου και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 17χρονο δράστη. Εκείνος, όμως, το έβαλε στα πόδια και δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως για να αποφύγει το αυτοκίνητο. Ο ανήλικος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια προσήχθη στην Ασφάλεια, που αναζητά και τον άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του ο οποίος διέφυγε.

*** Δεν πρόλαβε να χαρεί το Ι.Χ. αυτοκίνητο που έκλεψε από το Άβατο Ξάνθης, ένας 49χρονος Έλληνας. Οι άνδρες του αστυνομικού σταθμού Ευλάλου τον εντόπισαν σε άλλο χωριό της περιοχής λίγη ώρα αργότερα, καθώς τους είχε απασχολήσει επανειλημμένα για κλοπές και ο ιδιοκτήτης του οχήματος τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ το κλεμμένο Ι.Χ. αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση