HomeΕΛΛΑΔΑΚωνσταντινόπουλος: Διορίστηκες σε κρατικό οργανισμό επί ΠΑΣΟΚ -Κατρούγκαλος: Διορίστηκα, αλλά δεν ήταν ρουσφέτι

Κωνσταντινόπουλος: Διορίστηκες σε κρατικό οργανισμό επί ΠΑΣΟΚ -Κατρούγκαλος: Διορίστηκα, αλλά δεν ήταν ρουσφέτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαριές κουβέντες ειπώθηκαν σήμερα στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και Βασίλη Κεγκέρογλου.

Από το βήμα της Βουλής ο κ. Κωνσταντινόπουλος χαρακτήρισε τον υπουργό Εργασίας ψεύτη, ενώ στη συνέχεια ο Βασίλης Κεγκέρογλου τον αποκάλεσε πολιτικό απατεώνα. «Δεν έχει σημασία αν σε λένε ψεύτη οι ψεύτες και απατεώνα οι απατεώνες», απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επανήλθαν κατηγορώντας τον ότι επί ΠΑΣΟΚ διορίστηκε σε κρατικό οργανισμό με την υπογραφή του τότε υπουργού Δημήτρη Ρέππα.

«Ο Κατρούγκαλος πάει όπου υπάρχει εξουσία και χρήμα. Στον κρατικό οργανισμό Κατάρτιση Α.Ε. διορίστηκε με την υπογραφή του τότε υπουργού Δημήτρη Ρέππα», ανάφερε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Η απάντηση του υπουργού Εργασίας προκάλεσε μεγαλύτερη ένταση στα έδρανα του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο κ. Κατρούγκαλος είπε ότι μόνο ο δικός του διορισμός δεν ήταν ρουσφετολογικός: «Πράγματι ήμουν επικεφαλής του συγκεκριμένου οργανισμού, όμως η επιλογή μου έγινε μετά από σύμφωνη γνώμη τριμερούς επιτροπής και όσο και αν δεν σας αρέσει συνέβη στη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να υπάρχει και ένας διορισμός να μην είναι ρουσφετολογικός».

Τη δικαιολογία Κατρούγκαλου δεν την άντεξαν οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι από τα έδρανά τους φώναξαν:

Κεγκέρογλου: «Είστε άξιος εκπρόσωπος της πολιτικής απατεωνιάς. Σας γνώρισα στον προθάλαμο υπουργού του ΠΑΣΟΚ που περιμένατε για να διοριστείτε στην επαγγελματική κατάρτιση».

Κωνσταντινόπουλος: «Γνωρίζουν όλοι και μέσα στη Βουλή και σε ολόκληρη την κοινωνία ποιος είναι πολιτικός απατεώνας».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση