HomeΕΛΛΑΔΑΑνήλικη προσπάθησε να περάσει 33 κιλά χασίς από την Αλβανία

Ανήλικη προσπάθησε να περάσει 33 κιλά χασίς από την Αλβανία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενα μεγάλο φορτίο με ναρκωτικά κατάφεραν να εντοπίσουν άνδρες της αστυνομίας στην περιοχή του Αργους Ορεστικού στην Καστοριά.

Ωστόσο εκείνο που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στους αστυνομικούς είναι ότι συνοδηγός 25χρονου Αλβανού μεταφορέα ήταν μια 17χρονη ανήλικη ομοεθνής της οποίας μάλιστα ήταν εν γνώσει της τα όσα περιέχονταν στο αυτοκίνητο.

Ο 25χρονος Αλβανός είναι σύντροφός της και είχε παραλάβει από ομοεθνείς του σε αφύλακτο σημείο της μεθορίου το εμπόρευμα έτσι ώστε να το μεταφέρει σε προορισμό στην Ελλάδα. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν βαλίτσες που περιείχαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 κιλών και 850 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκαν μαζί με τα κινητά τους και τέσσερις κάρτες SIM που θα δείξουν τις επαφές τους στην Ελλάδα.

Οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση