HomeΚΡΗΤΗΣτο Βενιζέλειο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός – Συνεχίζεται η επίσκεψή του

Στο Βενιζέλειο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός – Συνεχίζεται η επίσκεψή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου βρίσκεται ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός που συνεχίζει το πρόγραμμα τη επίσκεψής του στο Ηράκλειο.

Αμέσως μετά την άφιξή του στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ο υπουργός Υγείας που συνοδεύεται από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, ξεκίνησε τη σειρά επαφών του με τους εκπροσώπους της διοίκησης του νοσοκομείου αλλά κυρίως με τους εργαζομένους.

ksanthos

Νωρίτερα, ο κ. Ξανθός επισκέφθηκε την Περιφέρεια Κρήτης όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Στο επίκεντρο της συνάντησης αυτής, βρέθηκε η αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στο νησί.

Μολονότι, ο κ. Ξανθός παραδέχθηκε ότι τα διαθέσιμα κονδύλια δεν είναι πολλά, δεσμεύθηκε ότι η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχει σχεδιασμό για την ενίσχυση των δομών της υγείας στην Κρήτη.

ksanthos1

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην Περιφέρεια ο κ. Ξανθός ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και ο ίδιος υπήρξε λακωνικός χρησιμοποιώντας τον όρο «κυβερνητική επανεκκίνηση» που χρησιμοποιεί στο σημερινό της πρωτοσέλιδο και η εφημερίδα «Αυγή».

ksanthos3

Το πρόγραμμα του κ. Ξανθού θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ και κατόπιν στην 7η ΥΠΕ Κρήτης όπου θα γίνουν και οι επίσης ανακοινώσεις για τα συμπεράσματα και τις εξαγγελίες των επαφών του στο Ηράκλειο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση