HomeΚΡΗΤΗΣήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τους «ληστές με τα Καλάσνικοφ»

Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τους «ληστές με τα Καλάσνικοφ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έφτασε η ώρα της ετυμηγορίας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, όπου δικάζονται οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι για τις πράξεις της συμμορίας που έγινε γνωστή ως «οι ληστές με τα Καλάσνικοφ».

Οι κατηγορούμενοι, ο 30χρονος από το Φόδελε και ο 34χρονος από την Αρμενία, οι οποίοι συνελήφθησαν στην κινηματογραφικού τύπου αστυνομική επιχείρηση που έγινε τον Ιούνιο του 2015 στο Creta Maris στη Χερσόνησο, μετά από τη ληστεία που είχε διαπράξει η συμμορία στο κοσμηματοπωλείο του ξενοδοχείου, μετά τις απολογίες τους, αναμένουν τώρα την δικαστική απόφαση.

Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει με την πρόταση του εισαγγελέα και στη συνέχεια η έδρα θα ανακοινώσει την ποινή των δύο ανδρών.

Κατά τις απολογίες τους στη συνεδρίαση της 31ης Οκτωβρίου οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για τις πράξεις τους, ωστόσο δεν ανέλαβαν την ευθύνη για όλες τις περιπτώσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται η συμμορία των «ληστών με τα Καλάσνικοφ».

Υπενθυμίζεται πως τα τρίτο μέλος της συμμορίας, ο 30χρονος από το Μυλοπόταμο παραμένει σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών στη ληστεία του Creta Maris.

Διαφήμιση
Διαφήμιση