HomeΚΡΗΤΗΣτο Ηράκλειο Γάλλοι Ροταριανοί

Στο Ηράκλειο Γάλλοι Ροταριανοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ομάδα μελών του Ροταριανού Ομίλου Παρίσι – Μονμάρτη, ομίλου αδελφοποιημένου με τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου, φιλοξένησαν τα μέλη του Ρ.Ο.Η.

Στο 4ήμερο της παραμονής των Γάλλων Ροταριανών, τα μέλη των δυο Ομίλων προχώρησαν σε δωρεά φαρμακευτικού υλικού στο Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου, ξεναγήθηκαν σε Λασίθι, Ηράκλειο και Ρέθυμνο από τα μέλη του Ρ.Ο. Ηρακλείου και συμμετείχαν στο ρακοκάζανο που συνδιοργάνωσαν οι Ροταριανοί Όμιλοι Ηράκλειο και Ηράκλειο – Candia, με αφορμή τα 10 χρόνια ίδρυσης του Ρ.Ο.Η. Candia.

ROTARIANOI 3

Τα μέλη του Ρ.Ο. Παρίσι – Μονμάρτη επέστρεψαν στην Γαλλία με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Κρήτη και την φιλοξενία που τους επιφύλαξαν οι Ροταριανοί του Ηρακλείου, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το συντομότερο δυνατόν!

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Ροταριανούς Μύρων Χρηστάκη και Στέλιο Σπυριδάκη – αρτοζαχαροπλαστείο «Σπυριδάκης» για τις χορηγίες ρακής και αρτοσκευασμάτων για το ρακοκάζανο, τον Ροταριανό Δημοσθένη Μαράκη για τη δωρεά της αναμνηστικής μπλούζας του Rotary που έκανε στον Όμιλο, καθώς και όλους του Ροταριανούς που συμμετείχαν στις δράσεις φιλοξενίας.

ROTARIANOI 5

ROTARIANOI 6

ROTARIANOI 2

Διαφήμιση
Διαφήμιση