HomeΣΠΟΡΚισσαμικός ΟΦΗ 1-1

Κισσαμικός ΟΦΗ 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο Μάλεμε του Κισσαμικού αλλά ισοφαρίστηκε στο 88ο λεπτό (1-1)

Ισόπαλη 1-1 έληξε η κρητική μονομαχία του Μάλεμε μεταξύ του Κισσαμικού και του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Η μέτρια αυτή αναμέτρηση στον κακό αγωνιστικό χώρο είχε συγκινήσεις μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 80’, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 88’.

Η ένταση δεν έλειψε σε διάφορα σημεία του αγώνα, το τέλος του οποίου δεν άφησε γλυκιά γεύση στον ΟΦΗ, όπως κι εκείνος του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πραγματοποιώντας κατά βάση επιθέσεις από την αριστερή πτέρυγα, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου ήταν πιο δραστήρια και ελαφρώς πιο απειλητική στο α’ ημίχρονο.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος και η προτεραιότητα της αποφυγής κάποιου τραυματισμού από πλευράς παικτών, είχαν ως αποτέλεσμα το θέαμα να αποδειχθεί πολύ φτωχό.

Οι επιθετικοί των δύο ομάδων είχαν κλειστεί καλά από τους αντίπαλους αμυντικούς, με συνέπεια το παιχνίδι να περιοριστεί στη μεσαία γραμμή.

«Ξύπνησαν» στο φινάλε

Ο ΟΦΗ επανήλθε πιο δυναμικά μετά την ανάπαυλα, ενώ σίγουρα οι αλλαγές του Νίκου Νιόπλια τον βοήθησαν να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης.

Ουσιαστικά, στη δεύτερη φορά που πάτησε περιοχή με αξιώσεις στο 80’, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Βαλλιάνου και επαφή του Βουό με το… στήθος.

Αρκετοί πίστεψαν ότι ο ΟΦΗ θα πάρει τους τρεις βαθμούς, όμως λογάριαζαν χωρίς τον Μίλιτς, ο οποίος προήλθε από τον πάγκο, εκμεταλλεύθηκε μία προσπάθεια του Τσερκέζου από δεξιά και με κοντινή προσπάθεια ισοφάρισε στο 88’.

Παιδαριώδης ήταν η αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τη στιγμή του κοντρόλ του, ο Τσερκέζος έκανε χρήση του χεριού του.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας). Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Κόμκοτος (Ρεθύμνου).

Κίτρινες: 42’ Λαζαρίδης, 43’ Κίκε – 42’ Βουό, 58’ Βαλλιάνος, 75’ Όστοϊτς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσερκέζος, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Κουρέλλας, Κίκε, Τιάγκο (82’ Μαρτίνεζ), Μάντζης (71’ Μίλιτς), Θέος (73’ Βλάχος).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Φαζός, Κώτσιος, Όστοϊτς, Νάστος, Αντουκόρ, Μασάδο (72’ Χαντί), Βουό (84’ Μιλοσάβλιεφ), Όγκμποε (72’ Ράντι).

Διαφήμιση
Διαφήμιση