HomeLife & Style«Θρίλερ» με Ελληνίδα νεαρή ηθοποιό -Το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο

«Θρίλερ» με Ελληνίδα νεαρή ηθοποιό -Το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενα «θρίλερ» εκτυλίχθηκε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, που γνωρίσαμε από τη σειρά «Κλεμμένα Ονειρα».

Οπως η ίδια υποστηρίζει, το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, στο οποίο την έκλεισαν οι γονείς της επειδή δεν ήθελαν να της αφήσουν την περιουσία τους.

«Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είναι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου», είπε η ηθοποιός σε τηλεφώνημά της στον Σπύρο Μπιμπίλα, όπως μεταφέρει ο Αλκίνοος Μπούνιας.

Ο ηθοποιός μίλησε με τον πατέρα της, ο οποίος της περιέγραψε μια διαφορετική ιστορία.

Μιλώντας στην Espresso, ισχυρίστηκε πως η κόρη του βρίσκεται σε κρίση και χρειάζεται να πάρει επειγόντως τα φάρμακά της.

«Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριανταφύλλη», δηλώνει ο πατέρας της.

Η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου παρέμενε εξαφανισμένη όλο το σαββατοκύριακο.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση