HomeΣΠΟΡΗ σκέψη του ΟΦΗ αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό

Η σκέψη του ΟΦΗ αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, που θα γίνει τη Δευτέρα στα Χανιά, στην πρεμιέρα της Football league, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ προπονήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (26/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Στον ΟΦΗ, η ικανοποίηση είναι μεγάλη για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και παρά την πίκρα και την οργή για τα όσα συνέβησαν, θεωρούν ότι όλος ο κόσμος είδε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει σαν ομάδα, ο φετινός ΟΦΗ.

Το ζητούμενο πλέον για τον ΟΦΗ, είναι το παιχνίδι με τον Κισσαμικό και μόνο αυτό.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος την τελευταία στιγμή δεν αγωνίστηκε στη Ριζούπολη, δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (26/10), καθώς έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς ακολούθησε ο Γιάννης Δερμιτζάκης.

Σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα του Νίκου Νιόπλια, οι παίκτες του ΟΦΗ, θα προπονηθούν Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πρωί, ενώ το απόγευμα η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο των Χανίων για την αναμέτρηση της Δευτέρας, στο γήπεδο του Μάλεμε.

Τέλος ο ΟΦΗ με την σύμφωνη γνώμη του Κισσαμικού, μετά απο επικοινωνία που υπήρξε,  κατέθεσε αίτημα στην Football league για την έναρξη του αγώνα απο τις 3μμ στις 5μμ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και των δυο ομάδων και περιμένουν επίσημη απάντηση, απο την διοργανώτρια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση