HomeΚΡΗΤΗ«Σπάραξαν» τα Ζωνιανά στην κηδεία του 2χρονου κοριτσιού

«Σπάραξαν» τα Ζωνιανά στην κηδεία του 2χρονου κοριτσιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη επικρατεί σε όλη την Κρήτη – και κυρίως στα Ζωνιανά – από το χθεσινό δυστύχημα που στέρησε την ζωή σ’ ένα 2χρονο παιδί και καθήλωσε την μητέρα του στο κρεβάτι της Εντατικής του Βενιζελείου.

Στη 1 το μεσημέρι τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της 2χρονης Ελευθερίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Ζωνιανά.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το δυστύχημα σημειώθηκε χθες νωρίς το πρωί όταν η 23χρονη μητέρα του κοριτσιού κινούνταν με το όχημά της στον επαρχιακό δρόμο στα Ζωνιανά.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και το δίχρονο κοριτσάκι της.

Η 23χρονη – άγνωστο πως – έχασε τον έλεγχο του οχήματος και μετά από μία τρελή πορεία «καρφώθηκε» σε κολώνα που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με το δίχρονο κοριτσάκι να τραυματίζεται πολύ σοβαρά στο κεφάλι μετά από χτύπημα από τον αερόσακο και τελικά οι γιατροί στο Βενιζέλειο να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Στην Εντατική παραμένει η 23χρονη μητέρα

Η 23χρονη μητέρα νοσηλεύεται από την πρώτη στιγμή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου με πολλαπλά εσωτερικά τραύματα και κατάγματα στα πόδια.

Μάλιστα χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο δεξί μηριαίο οστό το οποίο έχει σπάσει.

Παράλληλα, οι πληροφορίες θέλουν η 23χρονη να μην γνωρίζει την τύχη του παιδιού της με τους γιατρούς να θέλουν πρώτα να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τραγική είδηση θα της γνωστοποιηθεί με τη συνδρομή ψυχολόγου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση