HomeΚΡΗΤΗΣτην Εντατική η 23χρονη μετά το τροχαίο– Δεν γνωρίζει ότι σκοτώθηκε το 2χρονο κοριτσάκι της

Στην Εντατική η 23χρονη μετά το τροχαίο– Δεν γνωρίζει ότι σκοτώθηκε το 2χρονο κοριτσάκι της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Εντατική νοσηλεύεται από το πρωί η 23χρονη μητέρα που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στα Ζωνιανά ενώ η ίδια δεν γνωρίζει ότι το 2χρονο κοριτσάκι της, που επέβαινε στο όχημα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί όταν η 23χρονη κινούνταν με το όχημά της στον επαρχιακό δρόμο στα Ζωνιανά.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και το δίχρονο κοριτσάκι της.

Η 23χρονο – άγνωστο πως – έχασε τον έλεγχο του οχήματος και μετά από μία τρελή πορεία «καρφώθηκε» σε κολώνα που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με το δίχρονο κοριτσάκι να τραυματίζεται πολύ σοβαρά στο κεφάλι μετά από χτύπημα από τον αερόσακο και τελικά οι γιατροί στο Βενιζέλειο να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, Ανέστη Κιούλπαλη, η 23χρονη μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά εσωτερικά τραύματα ενώ φέρει κατάγματα στα πόδια.

Μάλιστα, θα χρειαστεί να χειρουργηθεί άμεσα στο δεξί μηριαίο οστό το οποίο έχει σπάσει.

Παράλληλα, οι πληροφορίες θέλουν η 23χρονη να μην γνωρίζει την τύχη του παιδιού της με τους γιατρούς να θέλουν πρώτα να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση