HomeΚΡΗΤΗΟι γονείς «κατέλαβαν» το 11ο Δημοτικό – Σε καθημερινό κίνδυνο παιδιά και εκπαιδευτικοί

Οι γονείς «κατέλαβαν» το 11ο Δημοτικό – Σε καθημερινό κίνδυνο παιδιά και εκπαιδευτικοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αγανάκτησή τους αλλά και το φόβο τους για τους σημαντικούς κινδύνους που ελλοχεύουν καθημερινά για τα παιδιά τους εξέφρασαν οι γονείς του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου στην περιοχή της Χρυσοπηγής, οι οποίοι σήμερα προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του σχολείου, ζητώντας την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση των υπευθύνων για την αποκατάσταση των προβλημάτων.

11o DHMOTIKO DIAMARTYRIA 3

Το σχολείο, θεωρείται επικίνδυνο για παιδιά και εκπαιδευτικούς, όχι μόνο λόγω της φθοράς του κτιριακού συγκροτήματος, με τους σοβάδες να … κρέμονται πάνω από τα κεφάλια τους, αλλά κυρίως για την εγκατάσταση του λέβητα της θέρμανσης που βρίσκεται δίπλα σε … βαρέλια με πετρέλαιο!

Για τα προβλήματα του σχολικού κτιρίου στο 11ο Δημοτικό ενημερώθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και συνεργείο των Τεχνικών Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου έχει ήδη κάνει αυτοψία στον χώρο. Μεθαύριο εκτιμάται ότι θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των αρμόδιων αντιδημάρχων, εκπροσώπων των γονέων αλλά και του συλλόγου των διδασκόντων του σχολείου, προκειμένου να τεθεί χρονοδιάγραμμα για την αποκατάσταση των προβλημάτων του σχολείου.

11o DHMOTIKO DIAMARTYRIA

11o DHMOTIKO DIAMARTYRIA2

11o DHMOTIKO DIAMARTYRIA

11o DHMOTIKO DIAMARTYRIA 7

11o DHMOTIKO DIAMARTYRIA 6

11o DHMOTIKO DIAMARTYRIA 4

Διαφήμιση
Διαφήμιση