HomeΚΡΗΤΗΑπολογείται στον ανακριτή ο 66χρονος για τη συμπλοκή στις Πατσίδες

Απολογείται στον ανακριτή ο 66χρονος για τη συμπλοκή στις Πατσίδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δική του εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι του στις Πατσίδες, στη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής με θύμα τον 69χρονο κτηνοτρόφο, εκθέτει στον Ανακριτή Ηρακλείου ο 66χρονος συλληφθείς, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από το περίεργο αλληλομαχαίρωμα των δύο ανδρών.

Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί του θύματος, ο οποίος καταγόταν από τα Ανώγεια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 66χρονος θα ισχυριστεί στην απολογία του ότι δεν γνώριζε το θύμα από το παρελθόν και ότι δέχθηκε την επίθεση του 69χρονου με αποτέλεσμα να αντεπιτεθεί για να σώσει την ζωή του.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την περίεργη αυτή υπόθεση που αναστάτωσε το νησί συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος που μέχρι και χθες νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ με τραύματα από μαχαίρι στο στόμα και τη γλώσσα, επιμένει ότι δεν γνώριζε τον κτηνοτρόφο, ο οποίος μπήκε στο σπίτι του για να τον ληστέψει.

Ανέφερε  μάλιστα στους αστυνομικούς ότι ο 69χρονος, όταν τον ακινητοποίησε αρχικά με μία μαγκούρα και εν συνεχεία κάρφωσε το μαχαίρι στο στόμα, του ζητούσε επίμονα χρήματα.

Εκείνη την ώρα, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, σύμφωνα με τον ίδιο, βρήκε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Από την πλευρά τους οι συγγενείς του 69χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ λίγες ώρες μετά την αιματηρή συμπλοκή, διατείνονται ότι ο 66χρονος γνώριζε το θύμα από το παρελθόν και ότι είχαν μεταξύ τους διαφορές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση