HomeΚΡΗΤΗΑπολογείται αύριο ο 66χρονος για το μαχαίρωμα στις Πατσίδες-Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται από τις αρχές

Απολογείται αύριο ο 66χρονος για το μαχαίρωμα στις Πατσίδες-Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται από τις αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την περίεργη υπόθεση που αναστάτωσε το νησί με τη συμπλοκή και το μαχαίρωμα δύο ανδρών στην περιοχή των Πατσίδων στο Ηράκλειο.

Ο 66χρονος, ο οποίος και δέχθηκε την επίσκεψη του 69χρονου κτηνοτρόφου στο σπίτι του στις Πατσίδες Ηρακλείου, νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, φέροντας σοβαρά τραύματα στο στόμα, τη γλώσσα και το χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αν μέχρι αύριο πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί και να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη το πρωινό της 20ης Οκτωβρίου, με τον 69χρονο να χάνει τη ζωή του και τον ίδιο να τραυματίζεται σοβαρά.

Σε περίπτωση όμως, που δεν του επιτρέπεται ακόμη η έξοδος του από το νοσοκομείο, ο ανακριτής θα μεταβεί εκεί, προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία.

Ωστόσο από την πρώτη στιγμή, ο 66χρονος ισχυρίζεται ότι δε γνώριζε τον κτηνοτρόφο, ενώ το κίνητρο της επίσκεψης του στο σπίτι ήταν η ληστεία.

Ο 66χρονος, που τυγχάνει να είναι ευκατάστατος, από τις πρώτες ώρες μετά το μακελειό, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο 69χρονος, όταν τον ακινητοποίησε αρχικά με μία μαγκούρα και εν συνεχεία κάρφωσε το μαχαίρι στο στόμα, του ζητούσε επίμονα χρήματα.

Εκείνη την ώρα, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, σύμφωνα με τον ίδιο, βρήκε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέαμα που αντίκρισαν τόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ όσο και οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στον τόπο του μακελειού, ήταν σοκαριστικό, καθώς παντού υπήρχαν λίμνες αίματος, με τους δύο άνδρες να κείτονται αιμόφυρτοι, ο ένας εντός του σπιτιού και ο άλλος στον εξωτερικό χώρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση