HomeΚΡΗΤΗΗ μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξεσπά και ζητά δικαίωση για το παιδί της

Η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξεσπά και ζητά δικαίωση για το παιδί της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Από τη Δευτέρα που βρίσκομαι εδώ στα Γιάννενα όλα έρχονται συνέχεια στο μυαλό μου. Θέλω τον Βαγγέλη μου πίσω, αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Βαγγέλης μου θα με βοηθήσει από εκεί που βρίσκεται να είμαι δυνατή για να σταθώ όρθια. Φωνάζω δυνατά, θέλω τη δικαίωση για το παιδί μου! Θέλω όσοι γνωρίζουν την αλήθεια για το παιδί μου να μιλήσουν. Ζητώ το αυτονόητο», είπε η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» Ρούλα Κουσκουρή.

Επίσης, ο θείος του φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων, Σήφης Χαλκιαδάκης, έγραψε ένα κείμενο στο προφίλ του στο facebook, όπου σημείωσε μεταξύ άλλων: «Νιώθω την ανάγκη να στείλω για άλλη μια φορά μήνυμα με αποδέκτες εκείνους που γνωρίζουν και μπορούν να επιβεβαιώσουν τα ήδη κατατιθέμενα ή να προσθέσουν με παρρησία ότι γνωρίζουν. Να μην διστάσουν, να αφήσουν την συνείδηση τους ελεύθερη και να πράξουν το αυτονόητο. Επιτέλους, επιβάλλεται και πρέπει να προχωρήσει η κοινωνία μας στην κάθαρση, να αφήσουμε τις πληγές του παρελθόντος και να βγούμε στην λεωφόρο της προόδου, με αλληλεγγύη, αγάπη και συντροφικότητα.

Όσο για τους ιθύνοντες, καλό θα είναι με την μεγαλύτερη υπευθυνότητα πλέον να αντιμετωπίζεται ο κάθε θεσμός, να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος και με διαφάνεια να υπάρχει πάντα ο αντίλογος στην λογική που εξελίσσονται στη βαθμίδα και στα όποια κριτήρια λαμβάνονται υπόψη τους ώστε να εγκαταστήσουν από ένα παιδαγωγώ ως διευθυντικό στέλεχος ως τον οποιονδήποτε σε θέση υπευθυνότητας. Αυτά προς το παρόν ….. έπεται η συνέχεια».

https://www.youtube.com/watch?v=RihU-P_DF3I

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση