HomeΣΠΟΡΤι πρόκειται να δούμε στην 8η αγωνιστική της Superleague

Τι πρόκειται να δούμε στην 8η αγωνιστική της Superleague

Διαφήμιση
Διαφήμιση

fasoylakis

 

 

 

Του Ευθύμη Φασουλάκη

 

Το τριήμερο 22-24/10 θα διεξαχθεί  η 8η αγωνιστική της Superleague , με πολλά ενδιαφέροντα και σημαντικά βαθμολογικά ,παιχνίδια. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακού- ΠΑΟΚ  ενώ και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έχουν δύσκολες αποστολές απέναντι σε Πανιώνιο και Βέροια αντίστοιχα.

Αλλά ας δούμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής που προμηνύεται συναρπαστική.

 

Κέρκυρα- Αστέρας Τρίπολης : Οι Φαίακες που προέρχονται από συνεχόμενες ήττες , αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης που πέτυχε επιτέλους την πρώτη του νίκη την προηγούμενη αγωνιστική . Η ομάδα της Τρίπολης είναι πιο ποιοτική και αν κρατήσει τα στάνταρ απόδοσης των 2 τελευταίων αγωνιστικών , το πιθανότερο είναι ότι θα φτάσει στην νίκη.

Πρόβλεψη : 2

 

Πλατανιάς – Ξάνθη : Ο Πλατανιάς , γνώρισε την πρώτη του ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα απέναντι στους Ακρίτες θέλει να επιστρέψει στις νίκες . Η Ξάνθη προέρχεται αντίθετα από την πρώτη της νίκη και μάλιστα πολύ σπουδαία επί του ΠΑΟ στην Λεωφόρο και θέλει και άλλους βαθμούς για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Οι Κρητικοί όμως έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο στην διάρκεια του πρωταθλήματος και στην έδρα τους είναι το φαβορί για την νίκη.

Πρόβλεψη :1

 

ΑΕΚ – Πανιώνιος : Ο Δικέφαλος , χωρίς τον Κετσπάγια στον πάγκο του , αλλά με τον Μοράις θα υποδεχθεί τους Κυανέρυθρους σε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος για δεύτερη αγωνιστική μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έχει δύσκολη αποστολή . Όμως διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ και αν εκμεταλλευτεί την αστάθεια που θα έχει η ΑΕΚ  λόγω της αλλαγής προπονητή ίσως καταφέρει να αποσπάσει κάτι από τον αγώνα αυτό.

Πρόβλεψη : 1Χ

Ηρακλής – Ατρόμητος : Ο Γηραιός με τα πάρα πολλά προβλήματα , στα οποία , ήρθε να προστεθεί και η παραίτηση του Παπαδόπουλου, αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο το μεσημέρι της Κυριακής. Οι Περιστεριώτες , είναι σε ανοδική πορεία , τις τελευταίες αγωνιστικές και έχουν την ποιότητα να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα του αντιπάλου τους και να πάρουν το διπλό.

Πρόβλεψη : 2

 

Λεβαδειακός- Παναιτωλικός :  Οι Βοιωτοί , δεν έχουν δείξει κάτι ιδιαίτερο μέσα στην χρονιά και προβλέπεται να δυσκολευτούν απέναντι στον πολύ ποιοτικό Παναιτωλικό . Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη , έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει σπουδαία διπλά  , είναι σε καλή κατάσταση και μοιάζει σαν το φαβορί για αυτή την αναμέτρηση .

Πρόβλεψη  : Χ2

 

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ : Δύο αρκετά ποιοτικές ομάδες , αναμετρώνται στους Ζωσιμάδες το απόγευμα της Κυριακής . Ο ΠΑΣ , που είναι άγνωστο αν εμφανιστεί επηρεασμένος , από την αναβολή του προηγούμενου του αγώνα , λόγω της σεισμικής δραστηριότητα στα Γιάννινα , αντιμετωπίζει την ΑΕΛ που προέρχεται από δύσκολο αγώνα και ήττα κόντρα στην ΑΕΚ . Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί , με τον ΠΑΣ , να έχει κάτι το παραπάνω λόγω της εμπειρίας του και της δύναμης της έδρας του.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ : Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής . Το βράδυ της Κυριακής , ο ανεβασμένος Ολυμπιακός , υποδέχεται στο Καραϊσκάκη , τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από ήττα-σοκ την Πέμπτη στο Μπακού. Σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν φαβορί , αν και ο Ολυμπιακός έχει την παράδοση με το μέρος του στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να αποκομίσει κάτι από αυτόν τον αγώνα , αλλά πρέπει να του το επιτρέψουν οι συνθήκες και αποδώσει στο 100 % . Ο Ολυμπιακός έχει τις πιθανότητες με το μέρος του , όπως και την ψυχολογία , όμως δεν μπορούμε να προδικάσουμε από τώρα το τελικό αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Βέροια- Παναθηναϊκός  : Το πρόγραμμα της αγωνιστικής , κλείνει την Δευτέρα στην Βέροια με την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΟ . Έναν ΠΑΟ που έρχεται πληγωμένος , αγωνιστικά και ψυχολογικά από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης στην Λιέγη . Βέβαια παρά τις απουσίες και την κούραση , ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί για την νίκη σε αυτήν την αναμέτρηση  . Οι Πράσινοι θέλουν την  νίκη για να μείνουν κοντά στην κορυφή που έχασαν την προηγούμενη εβδομάδα και περιμένουν ενδεχόμενη απώλεια του Ολυμπιακού για να την επανακτήσουν , με ή χωρίς αυτόν.

Πρόβλεψη : 2

Αυτό είναι το  πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής , σε καμία αναμέτρηση δεν είμαστε προκαταβολικά σίγουροι για την έκβασή της και όλα τα παιχνίδια προμηνύονται συναρπαστικά και αμφίρροπα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση