HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑνοίγει Σχολή Μαγείας στη Γαλλία- Στα πρότυπα του Χόγκουαρτς από τον Χάρι Πότερ

Ανοίγει Σχολή Μαγείας στη Γαλλία- Στα πρότυπα του Χόγκουαρτς από τον Χάρι Πότερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μικροί, μεγάλοι όλοι είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό με τη Σχολή Μαγείας, ονόματι Χόγκοουαρτς στις ταινίες του Χάρι Πότερ.

Πέρα από τον επιβλητικό χώρο… τα μαθήματα με τα ξόρκια, το ντεκόρ μυστήριου και οι στολές μας έκαναν να θέλουμε να γίνουμε έστω και στα ψεύτικα μάγοι.

Ωστόσο, όσοι έχουν ακόμη αυτή την κρυφή επιθυμία, τώρα μπορούν να το κάνουν και στην πραγματικότητα, καθώς ένα γκρουπ διοργανώνει μαθήματα με ξόρκια και μάγισσες στο κάστρο Bourgougnague.

Όσοι πάρουν μέρος, λοιπόν, θα γνωρίσουν τον απόκρυφο μέρος της μαγείας και θα μάθουν πως παίζεται αυτό το άθλημα με την ιπτάμενη μπάλα, ονόματι Κουόντιτς.

Τα μαθήματα αυτά θα διαρκέσουν για τέσσερις ημέρες, από τις 25 μέχρις τις 28 Μαΐου του 2017. Σύμφωνα, με τη σελίδα που έχει το Mimbulus Mimbletonia Associaton στο Facebook, μόνο 100 άτομα θα γίνουν δεκτά.

Μάλιστα, τα μαθήματα που θα γίνουν στο κάστρο, καθώς και το σκηνικό θα βασίζονται στο πρώτο βιβλίο (και ταινία) του Χάρι Πότερ, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μαθήματα σχετικά  με τα βότανα, τα ξόρκια, τα φίλτρα κ.α.Το «κακό» θα είναι πως θα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο παιδιά ηλικίας έως 16 ετών, ενώ οι προπωλήσεις των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στο τέλος του χρόνου και θα περιλαμβάνει τις δραστηριότητες των τεσσάρων ημερών, τη διαμονή αλλά και τα όλα τα γεύματα.

XOGOYARTS1 XOGOYARTS2 XOGOYARTS3 XOGOYARTS4 XOGOYARTS5

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση