HomeΚΡΗΤΗΚύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης εντόπισε η ΕΛΑΣ- Δύο Κρητικοί ανάμεσα στους συλληφθέντες

Κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης εντόπισε η ΕΛΑΣ- Δύο Κρητικοί ανάμεσα στους συλληφθέντες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα φορτηγό – ψυγείο γεμάτο με νωπό κρέας από την Αθήνα, που είχε προορισμό την Ιταλία και επρόκειτο να ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς από την Πάτρα έπεσε στα χέρια των διωκτικών αρχών στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς μεταξύ του αθώου φορτίου εντοπίστηκαν και 25 κιλά κοκαΐνης που ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα στο φορτηγό.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, στην οποία φέρονται και ως εμπλεκόμενοι δύο άτομα Κρητικής καταγωγής, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών έχει ήδη μπει μεγάλο κύκλωμα εισαγωγής στη χώρα μας ποσοτήτων κοκαϊνης. Στο πλαίσιο της ίδια υπόθεσης, έχουν συλληφθεί δύο άτομα στην Πάτρα και άλλα δύο αλβανικής καταγωγής στην Κόρινθο.

Ο ρόλος των δύο Κρητικών δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί, ωστόσο οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή όλα τα ενδεχόμενα. Οι δύο άνδρες, που έλκουν την καταγωγή από χωριό του νομού Ηρακλείου, αλλά ζουν και δραστηριοποιούνται μόνιμα στην Αθήνα ως οδηγοί φορτηγών που μεταφέρουν εμπορεύματα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, συνελήφθησαν μετά τον εντοπισμό των 25 κιλών κοκαΐνης στο φορτίο με το νωπό κρέας. Οι δύο άνδρες, ήταν ο οδηγός και ο συνοδηγός του ψυγείου.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται εντός της ημέρας από την ΕΛΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση