HomeΚΡΗΤΗΚεκλεισμένων των θυρών η δίκη Σειραγάκη στο Εφετείο Πειραιά

Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη Σειραγάκη στο Εφετείο Πειραιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από την πάροδο 3,5 χρόνων, ο πρώην προπονητής μπάσκετ και γυμναστής Νίκος Σειραγάκης, κάθεται ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, με τις συνολικά 36 περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανήλικων αθλητών.

Η δίκη που ξεκίνησε λίγο πριν από τις 10 στο Εφετείο Πειραιά διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Στο πλαίσιο της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας καταθέτουν οι αστυνομικοί που προχώρησαν στην πολύμηνη και ενδελεχή έρευνα, η οποία και αποκάλυψε τελικά την αποτρόπαια δράση του πρώην γυμναστή, ο οποίος δίδασκε σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ρεθύμνου και προπονούσε ανήλικους αθλητές, παιδιά και εφήβους στο μπάσκετ.

Η δίκη διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό, ενώ υπενθυμίζεται πως πρωτόδικα ο Σειραγάκης είχε καταδικαστεί σε 220 χρόνια κάθειρξη, ποινή που είχε προκύψει με συγχώνευση για τις 36 συνολικά υποθέσεις ασέλγειας που αποκαλύφθηκαν και έφθασαν στη δικαιοσύνη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην πρώτη του δίκη ο Σειραγάκης είχε εμφανιστεί προκλητικά αμετανόητος και είχε ισχυριστεί στους δικαστές ότι υπήρχε με τους αθλητές του σωματική επαφή, η οποία δεν σεξουαλική, και ότι εντασσόταν σε έναν … κώδικα επικοινωνίας που είχαν επινοήσει οι ίδιοι ανήλικοι αθλητές!

Διαφήμιση
Διαφήμιση