HomeΚΡΗΤΗSilver alert για τον 67χρονο Σταύρο Σαρτζετάκη – Κανένα ίχνος των δύο ανδρών που εξαφανίστηκαν

Silver alert για τον 67χρονο Σταύρο Σαρτζετάκη – Κανένα ίχνος των δύο ανδρών που εξαφανίστηκαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αγωνία για τις δύο οικογένειες στα Χανιά και τον Αποκόρωνα συνεχίζεται καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει σημεία ζωής τα αγαπημένου τους πρόσωπα που αγνοούνται από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Από σήμερα μάλιστα, για την περίπτωση του 67χρονου Σταύρου Σαρτζετάκη εξεδόθη ανακοίνωση του Silver Alert, με την οποία καλούνται όσοι τον εντοπίσουν ή έχουν αντιληφθεί κάπου την παρουσία του να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Πρόκειται για την περίπτωση του ηλικιωμένου που εξαφανίστηκε από τον Βαφέ Αποκορώνου, και τον οποίο αναζητά ο αδελφός του που διαπίστωσε και την απουσία του. Ο 67χρονος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα υγείας, ενδέχεται να έχει ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά. Ο Σταύρος Σαρτζετάκης είναι ψηλός, ύψους 1,85 μ. και αδύνατος, ενώ τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ μπουφάν και είχε ένα σακίδιο πλάτης.

LOST-SARTZETAKIS

Την ίδια ώρα άφαντος παραμένει και ο 59χρονος Κυριάκος Μετζιδάκης που χάθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2016 επίσης, από την πόλη των Χανίων. Ο 59χρονος έφυγε από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του και έκτοτε η τύχη του αγνοείται. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ψηλό άνδρα με ύψος 1,99 και βάρος 100 περίπου κιλά, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση