HomeΚΡΗΤΗΝέες προσλήψεις από την G4S στην Ελλάδα -Πού γίνονται αιτήσεις

Νέες προσλήψεις από την G4S στην Ελλάδα -Πού γίνονται αιτήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δυναμική της ανάπτυξη στην ελληνική αγορά με νέες επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε νέα υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, συνεχίζει η G4S, που αποτελεί τον κορυφαίο Όμιλο ιδιωτικής ασφάλειας στον κόσμο και, ταυτόχρονα, το δεύτερο μεγαλύτερο εργοδότη με 620.000 υπαλλήλους σε 120 χώρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος Εταιρειών G4S Ελλάδας επεκτείνει την παρουσία του σε κλάδους όπου ήδη δραστηριοποιείται με σημαντική επιτυχία, όπως οι επανδρωμένες και εποχούμενες υπηρεσίες ασφαλείας σε οργανισμούς, πρεσβείες, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, οι τηλεματικές εφαρμογές, τα Ηλεκτρονικά Συστήματα Ασφαλείας και οι χρηματαποστολές. Παράλληλα, προχωράει στην περαιτέρω ενίσχυση της θυγατρική G4S Aviation & Ports Secure Solutions S.A., που υλοποιεί τον έλεγχο επιβατών και χειραποσκευών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς και στα Διεθνή Αεροδρόμια του Ηρακλείου, των Χανίων και της Κω.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κύκλου δραστηριοτήτων, πραγματοποιούνται προσλήψεις σε σταθερή βάση προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ανθρώπινου δυναμικού σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Ομίλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους στο [email protected], με μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις τη δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες και την κατοχή άδειας υπηρεσιών ασφαλείας (άδεια Security).

Με περισσότερους από 2.500 υπαλλήλους σε 35 ελληνικές πόλεις, η G4S είναι o μεγαλύτερος Όμιλος ιδιωτικής ασφάλειας στην Ελλάδα, καλύπτοντας σχεδόν το σύνολο της ελληνικής επικράτειας μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου υποκαταστημάτων και συνεργατών, ενώ κατέχει σταθερά τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς σε κάθε σημείο της χώρας.

Παράλληλα, πραγματοποιεί περίπου 800.000 διακινήσεις αξιών σε ετήσια βάση, μεταφέροντας πάνω από το 50% του ετήσιου ΑΕΠ της χώρας. Επιπλέον, τονίζεται ότι η επιχειρησιακή λειτουργία όλων των υπηρεσιών ασφαλείας της G4S στην Ελλάδα υποστηρίζεται από το 24ωρο Επιχειρησιακό Κέντρο Λήψης Σημάτων και Διαχείρισης Περιστατικών που καλύπτει το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση