HomeΚΡΗΤΗΚαθηλώνουν οι καταθέσεις των μαρτύρων στη δίκη των «ληστών με τα καλάσνικοφ»

Καθηλώνουν οι καταθέσεις των μαρτύρων στη δίκη των «ληστών με τα καλάσνικοφ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της συμμορίας των «ληστών με τα καλάσνικοφ» οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον Ιούνιο του 2015 στη διάρκεια της κινηματογραφικής ληστείας στο ξενοδοχείο Creta Maris στην Χερσόνησο.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες καθώς η κατάσταση της υγείας του τρίτου δεν επιτρέπει να παραστεί στο δικαστήριο και μία ακόμη γυναίκα από τη Βουλγαρία.

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται με τις καταθέσεις των μαρτύρων, ο αριθμός των οποίων είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Σήμερα καταθέτουν οι αστυνομικοί που είχαν συμμετάσχει στην μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο ξενοδοχείο Creta Maris, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν οι τρεις δράστες.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η κατάθεση μιας νεαρής γυναίκας που βρισκόταν στο εσωτερικό του κοσμηματοπωλείου στο χωριό Μονή του Δήμου Μαλεβιζίου, όπου οι «ληστές με τα καλάσνικοφ» είχαν επίσης επιτεθεί.

Την περασμένη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου είχε αναγνωρίσει στα πρόσωπα των δύο βασικών κατηγορουμένων τους δράστες της ληστείας της επιχείρησης τους, όπως το ίδιο έπραξε σήμερα και η νεαρή γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο κάθονται ένας 30χρονος Κρητικός και ένας 34χρονος από την Αρμενία.

Η δίκη διεξάγεται στο Τριμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση