HomeΚΡΗΤΗΗ ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τα αποτελέσματα των εκλογών στη ΓΕΣΕΒΕΕ

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τα αποτελέσματα των εκλογών στη ΓΕΣΕΒΕΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σημαντική άνοδο στα ποσοστά της παράταξης που πρόσκειται τη ΝΔ στις εκλογές τη ΓΕΣΕΒΕΕ  διαπιστώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ.

Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζονται τα εξής:

«Σημαντική άνοδος της δύναμης της ΔΑΚΜΕ (ΝΔ) στις εκλογές της Γενικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Βιοτεχνών και Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΓΕΣΕΒΕΕ), αφού αύξησε σημαντικά τα ποσοστά της και τον αριθμό των εδρών της από 6 σε 8.

Σε ελεύθερη πτώση η ΑΣΚΕΒΕ (ΣΥΡΙΖΑ), αφού το ποσοστό της μειώθηκε σημαντικά και ο αριθμός των εδρών της μειώθηκε από 11 σε 7.

Η εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΣΕΒΕΕ, των Κρητικών Γιώργο Γιακουμάκη, Γιώργο Χατζηδάκη και Γιάννη Χατζηνικολάου, οι οποίοι εκλέγονται για πρώτη φορά, αποτελεί εξαιρετικά θετική εξέλιξη και για την Κρήτη και για τον παραγωγικό αυτό τομέα της οικονομίας.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή τους και τις καλύτερες ευχές μας για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες … γυρίζουν την πλάτη τους στο ΣΥΡΙΖΑ, στο λαϊκισμό, στο ψέμα και στον εμπαιγμό.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες … δείχνουν το δρόμο της προόδου, της σκληρής δουλειάς, της εξόδου από την κρίση και της ανάπτυξης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση