HomeΚΡΗΤΗΝέος κύκλος συνεργασίας μεταξύ Επιμελητηρίου Ηρακλείου και Ένωσης «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»

Νέος κύκλος συνεργασίας μεταξύ Επιμελητηρίου Ηρακλείου και Ένωσης «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο κύκλο στενότερης συνεργασίας εγκαινίασε το Επιμελητήριο Ηρακλείου και η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», με στόχο τη στήριξη των ΜμΕ επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.

enosi filoxenia

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Τουριστικού Τμήματος και Οικονομικό Επόπτη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Παράσχο Τζόρβα, συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί ο ρόλος τους στη διαμόρφωση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Επιμελητηρίου στις οποίες θα μπορούσαν να συμμετάσχουν, όπως οι διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και το Παγκρήτιο FORUM Προώθησης Κρητικών Προϊόντων.

Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στα Καταδυτικά Πάρκα, που προωθεί το Επιμελητήριο και στο Κέντρο Διμεσολάβησης για την εξωδικαστική επίλυση διαφορών, το οποίο λειτουργεί ήδη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση