HomeΚΡΗΤΗΣυνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος για την Κρήτη

Συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος για την Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του «ΕΠ ΚΡΗΤΗ 2014-2020» πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης αύριο Δευτέρα στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Aegean Pearl στο Ρέθυμνο.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής όπου θα προεδρεύσει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης θα συζητηθούν: η πορεία υλοποίησης του προγράμματος αλλά και ειδικότερα θέματα όπως η έξυπνη εξειδίκευση , οι ολοκληρωμένες χωρικές επενδύσεις, η εκπλήρωση των αιρεσιμοτήτων, το πρόγραμμα επικοινωνίας και προβολής του προγράμματος , η αξιολόγηση του προγράμματος.

Στην συνεδρίαση, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ε.Ε., Υπουργείων, τοπικών αρχών, κοινωνικών εταίρων, υπηρεσιών.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

-ΤΟ Ε.Π. «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 –

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1. Πορεία Υλοποίησης του Ε.Π. «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 (Πορεία εφαρμογής εξειδίκευσης – πρόοδος υλοποίησης του ΕΠ)

2. Εξειδίκευση Εφαρμογής του Ε.Π. «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 – Νέες δράσεις 3. Μεθοδολογία και Κριτήρια επιλογής πράξεων – Νέες δράσεις – ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1. Ενημέρωση για την πορεία εφαρμογής της Στρατηγικής για την Πληροφόρηση και Επικοινωνία του Ε.Π. «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020

-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ – ΑΙΡΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ

1. Πορεία εφαρμογής της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης 2. Παρουσίαση προόδου κάλυψης Αιρεσιμοτήτων ΕΣΠΑ 2014-2020 -ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Ενημέρωση για την πορεία εφαρμογής Στρατηγικών Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης 2. Ενημέρωση, συζήτηση και έγκριση του Σχεδίου Αξιολόγησης του Ε.Π. «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 3. Ενημέρωση για Θέματα Κρατικών Ενισχύσεων -ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση