HomeΚΡΗΤΗΜε τις καλύτερες εντυπώσεις για την τοπική αστυνομία έφυγε από το νησί ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για την τοπική αστυνομία έφυγε από το νησί ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τις αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού όσο και το έμψυχο δυναμικό, που τις στελεχώνουν, απεκόμισε κατά την παραμονή του στην Κρήτη ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος παρευρέθη στο Συνέδριο των Αξιωματικών, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.

Ωστόσο ο Αρχηγός του σώματος, πέρα από τις εργασίες του συνεδρίου, στις οποίες παρέστη, επισκέφθηκε και τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των τεσσάρων νομών του νησιού, για τις οποίες σχημάτισε την καλύτερη εικόνα, καθώς όπως διαπίστωσε, υπάρχει πολύ καλή οργάνωση, αλλά και το ηθικό του αστυνομικού προσωπικού είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο.

poaxia_synedrio

Μάλιστα τόσο ο ίδιος ο Αρχηγός όσο και ο γ.γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που τον συνόδευε εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες, που έχει σημειώσει το τελευταίο διάστημα η τοπική ΕΛ.ΑΣ., εξαίροντας το έργο των αστυνομικών.

SYNEDRIO ASTYNOMIAS (2)

 

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου των Αξιωματικών, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Ηράκλειο, παρευρέθηκε και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος Γιώργος Σκανδαλάκης, καθώς και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, υποστράτηγος Νίκος Χριστοφάκης, οι οποίοι είχαν υπηρετήσει τα προηγούμενα χρόνια σε νευραλγικές θέσεις της αστυνομίας στο νησί μας.

SYNEDRIO ASTYNOMIAS (5)

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση