HomeΣΠΟΡΠανιώνιος Ολυμπιακός 0-2

Πανιώνιος Ολυμπιακός 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και εφέτος από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας του Πανιωνίου 2-0 με γκολ που πέτυχαν οι Μποτία και Μιλιβόγεβιτς από στημένες φάσεις. Πρώτοι οι «ερυθρόλευκοι» που περιμένουν το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού. Με πολλά και σοβαρά λάθη η διαιτησία του Λαμπρόπουλου.

Παιχνίδι με πολλά νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα από το ξεκίνημα στην Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα και έχασε μία καλή στιγμή στο 4′ με τον Ανσαριφάρντ (ήταν οφσάιντ), όμως γρήγορα ο Ολυμπιακός έδειξε πως ποιοτικά τουλάχιστον είναι ανώτερος. Έξι λεπτά αργότερα, ο κακός Σεμπά, με μία τυχερή σέντρα από τα αριστερά είδε τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι!

Η φάση για την οποία φωνάζουν περισσότερο στον Πανιώνιο πάντως ήρθε στο 13′. Ο Μασούντ έβγαλε κάθετη για τον Ανσαριφάρντ λίγο μετά το κέντρο του γηπέδου, ο οποίος είχε πίσω του τον Ντα Κόστα, όμως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του με τον Ιρανό να καλύπτεται.

Δυο λεπτά αργότερα ήρθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Μάριν εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Μποτία ολομόναχος με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο σκληρό με συνεχόμενα φάουλ, σε ένα εκ των οποίων οι γηπεδούχοι ζήτησαν δεύτερη κίτρινη στον Ρέτσο.

Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την απόδοσης τους. Δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες, όμως έδειχναν μεγαλύτερη συνοχή στον αγωνιστικό χώρο. Στο 61ο λεπτό ο Ελιουνούσι με καταπληκτική μπαλιά είδε την κίνηση του Ρέτσου στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο νεαρός με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μιλιβόγεβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0 για τον Ολυμπιακό, ενώ στο 72ο λεπτό ο Τσόρι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!

Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς έγινε… ροντέο. Σε κάθε μαρκάρισμα είχαμε διαμαρτυρίες και νεύρα και από τις δυο πλευρές. Στο 75′ ο Ρέτσος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Φούντα, ενώ και ο Βλάχος είδε κόκκινη στο 88′ γιατί τράβηξε τον Τσόρι.

Νωρίτερα, ο διαιτητής Λαμπρόπουλος διέκοψε το παιχνίδι σε μία φάση που ο Μασούντ έκανε θέατρο και έπεσε εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο (δεν είδε κάρτα-θα ήταν η δεύτερη-, αλλά την πήρε ο Φούντας), αφού έπεσαν κάποια αντικείμενα από την εξέδρα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Γκιοατά, Οικονόμου, Βλάχος, Σιώπης, Κόρμπος (Ενγκόγκ 88′), Φούντας, Μασούρας (Ολαϊτάν 68′), Ανσαριφάρντ, Μασούντ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Καπίνο, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Μαρίν (Τσόρι 65′, Ελιουνούρι, Σεμπά (Βιάνα 78′), Ιντέγε (Καμπιάσο 91′).

Σκόρερ: Μποτία (15′ κεφαλιά), Μιλιβόγεβιτς (64′ φάουλ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση