HomeΚΟΣΜΟΣΝέα «βόμβα» για τον Τραμπ: «Μπούκαρε» στα παρασκήνια των καλλιστείων και έπαιρνε… μάτι

Νέα «βόμβα» για τον Τραμπ: «Μπούκαρε» στα παρασκήνια των καλλιστείων και έπαιρνε… μάτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν καλά καλά προλάβει να καταλαγιάσει ο ντόρος γύρω από τις σεξιστικές δηλώσεις του Ντοναλτ Τραμπ που προκάλεσαν παγκόσμια κατακραυγή αλλά και εσωκομματική ανταρσία στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, οι αποκαλύψεις για το πώς αντιμετωπίζει το γυναικείο φύλο ο υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία δεν έχουν τέλος.

Μετά το βίντεο στο οποίο ο Τραμπ εμφανίζεται να λέει: «ξέρεις με ελκύουν αυτόματα οι όμορφες γυναίκες. Αρχίζω απλά να τις φιλάω. Είναι σαν μαγνήτης. Απλά φιλάω. Δεν περιμένω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να τα κάνεις αυτά.

Μπορείς να κάνεις τα πάντα, να τις αρπάξεις από το μ@@@ι», έρχονται στη δημοσιότητα οι… αιφνιδιαστικές επισκέψεις του δισεκατομμυριούχου στα παρασκήνια των καλλιστείων «Μις Αμερική» των οποίων ήταν ο ίδιος διοργανωτής το 2005.

Οι διαγωνιζόμενες ήταν γυμνές και ετοιμάζονταν για τις εμφανίσεις τους, όταν ο Τραμπ έμπαινε απροειδοποίητα στα δωμάτια προετοιμασίας τους και «έκοβε βόλτες».

Σύμφωνα με τον Independent ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων είχε περιγράψει τις σκηνές σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Howard Stern λέγοντας: «Ξέρεις, είναι όλες εκεί γυμνές. Και βλέπεις αυτές τις εκπληκτικά όμορφες γυναίκες».

Τη συμπεριφορά του Τραμπ επιβεβαιώνει και μια εκ των διαγωνιζόμενων που όταν ήταν 18 ετών είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για τη Μις Αμερική. Η Τάσα Ντίξον αποκαλύπτει στο CBS ότι ο Τραμπ πίεζε τις κοπέλες να τον πλησιάσουν και να του μιλήσουν παρά το γεγονός ότι δεν είχαν προλάβει να ντυθούν. «Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στην πρόβα τζενεράλε. Ήμασταν ημίγυμνες και αλλάζαμε ρούχα φορώντας μόνο μπικίνι. Μπήκε μέσα και έκανε βόλτες, Δεν είχαμε ούτε ένα δευτερόλεπτο χρόνο να ρίξουμε μια ρόμπα ή ένα ρούχο επάνω μας. Μερικές κοπέλες ήταν τόπλες. Άλλες ήταν γυμνές» περιγράφει η Ντίξον.

Ανάλογες καταγγελίες έχουν κάνει και τέσσερις συμμετέχουσες στα καλλιστεία Miss Teen USA του 1997 που επίσης είχε διοργανώσει ο Τραμπ. Κάποιες ήταν τότε 15 ετών και κάνουν λόγο για «περίεργες» και «σοκαριστικές» καταστάσεις. Η Μαρία Μπιγάντο που είχε πάρει μέρος εκείνη τη χρονιά θυμάται: «Έβαζα το φόρεμά μου πολύ γρήγορα γιατί κυκλοφορούσε ένας άντρας ανάμεσά μας».

Τις καταγγελίες διαψεύδει η Μις Καλιφόρνια του 2001, Κάρι Πριτζίν, η οποία δήλωσε: «οι ισχυρισμοί ότι ο Τραμπ μπαίνει στα αποδυτήρια και ζητά από τις γυναίκες να τον εντυπωσιάσουν, είναι ο,τι πιο αηδιαστικό έχω ακούσει έως τώρα».

Ο Τραμπ διοργάνωνε και χρηματοδοτούσε τους διαγωνισμούς Miss Universe, Miss USA και Miss Teen USA έως πέρυσι.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση