HomeΣΠΟΡΤί αποφάσισε η διοίκηση της ΕΠΣΗ στην αποψινή της συνεδρίαση

Τί αποφάσισε η διοίκηση της ΕΠΣΗ στην αποψινή της συνεδρίαση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέματα αναφορικά με τις επικείμενες Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΟ για την ανάδειξη εκλογικής επιτροπής στις 14 Οκτωβρίου και την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 26 Οκτωβρίου συζητήθηκαν στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Αποφασίστηκε οι τρεις εκπρόσωποι της ΕΠΣΗ στην Γενική Συνέλευση της 14ης Οκτωβρίου για την ανάδειξη εκλογικής επιτροπής να είναι ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και τα μέλη Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος Κουτεντάκης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου δέχτηκε πιέσεις από τα μέλη του Δ.Σ. για να είναι υποψήφιος στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, προκειμένου η ΕΠΣΗ να έχει εκπροσώπηση στην ΕΠΟ. Παρά τις ασφυκτικές πιέσεις, ο κ. Τζώρτζογλου ήταν αρνητικός για να συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος.

Ο ίδιος πρότεινε αν θέλει κάποιος από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να είναι υποψήφιος. Ενδιαφέρον έδειξε το μέλος κ. Μανόλης Ζερβάκης και είπε ότι εφόσον δεν θέλει να είναι υποψήφιος ο πρόεδρος, επιθυμεί ο ίδιος να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Βαγγέλη Γραμμένου. Οριστική απόφαση θα παρθεί στο συμβούλιο της Παρασκευής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση