HomeΣΠΟΡΕύκολα τον Πανθηραϊκό ο ΟΦΗ

Εύκολα τον Πανθηραϊκό ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ευχάριστο απόγευμα Σαββάτου (8/10) πέρασε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 3-0 του Πανθηραϊκού στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Η φιλική αναμέτρηση δεν προσέλκυσε αρκετούς θεατές, ενώ διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, καθώς το χορτάρι έχει «καεί» σε πολλά σημεία.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ σε διάταξη 4-1-4-1 και δεν άργησε να δικαιωθεί, αφού προηγουμένως ο Βουό δεν είχε προλάβει την μπάλα σε σέντρα σουτ του Χαντί (15’).

Με τη συμπλήρωση 21 λεπτών αγώνα, έπειτα από τακουνάκι του Βουό, ο Χαντί άνοιξε το σκορ με πλασέ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Εν συνεχεία, συγκεκριμένα στο 30’ και το 32’, οι Μασάδο και Βουό αντίστοιχα δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Πουρή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τη σκυτάλη πήρε ο Μάνος, ο οποίος σκόραρε στο 63’ και το 67’, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στο ενδιάμεσο (64ο λεπτό), ο Πανθηραϊκός είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο ματς, όταν ο Μωραΐτης σημάδεψε το δοκάρι του Παπαδάκη, ο οποίος σταμάτησε και το σουτ του Περγιαλή στο 82’.

OΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος (59 Παπαδάκης), Κώτσιος (59′ Φαζός), Βαλλιάνος (59 Τουγλής), Όστοϊτς, Βουό (59′ Μάνος), Χαντι (59 ‘Ογκμποε), Μίκιτς (59′ Κομεσίδης), Μπουρσέλης (59′ Μανιαδής), Κοιλιάρας (59 Βρεττός), Αντουκόρ (59’ Χίσι), Μασάδο (59 Μιλοσάβλιεφ).

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πουρής, Κωλέτσης, Καλαγκάνης, Κουμπαρούλης, Σαββίδης (76′ Κορτσινίδης), Λούκας,Φύτρος (64′ Ζώνας), Μπακάκης, Παπίτσας, Περιάλης, Γαρυφαλόπουλος (51′ Μωραΐτης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση